Ana SayfaÜnlülerMahmut Görgen'den Single Müjdesi!

İlgili Postlar

Mahmut Görgen’den Single Müjdesi!

Kalbimin Sahibine’ ve ‘Touch The Sky’ adlı şarkılarıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan DJ Mahmut Görgen bu kez de arabeske el attı.

DJ Mahmut Görgen ‘Cold Winter’

Konser ve partilerdeki DJ performanslarıyla adından çok fazla söz ettiren Mahmut Görgen “Cold Winter” isimli yeni Single çalışmasıyla tüm dijital platformlarda yerini almıştı. Son senelerde yaptığı başarılı müzikler sayesinde müzik camiasında sağlam bir yer edinen Mahmut Görgen, “Cold Winter” isimli yeni Single çalışmasını çıkartmıştı. “Cold Winter” isimli EDM şarkı tüm dijital platformlarda yer alıyor. Görgen müzik projelerinin yanı sıra hayvan aktivisti ve sosyal sorumluluk projelerinde oldukça aktif faaliyet gösteren Mahmut Görgen şimdilerde yeni çalışmalara imza atmaya hazırlanıyor.

Arabesk’e El Attı!

Cansever ile birlikte ‘Her Şeyim’ adlı bir şarkı hazırlıyorlar. Sözleri ibrahim Karabulut’a ait olan parçanın aranjesi Mahmut Görgen imzası taşıyor. Cansever ‘Bu kez tarzımın dışına çıktım, pop söyledim. Nasıl karşılanacak, merak ediyorum.’ dedi.Mahmut Görgen ise; ‘Her Şeyim isimli slow pop çalışmamızla herkese hitap edeceğimizi düşünüyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

Cansever Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler