Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri 2020'ye Bomba Gibi Bir Giriş Yapıyor! Önce Single Sonra Film!

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri 2020’ye Bomba Gibi Bir Giriş Yapıyor! Önce Single Sonra Film!

Sinema filmlerinin ve dizilerin aranan yüzlerinden olan Gonca Vuslateri, kariyerinin altın çağlarını yaşıyor. Aynı zamanda tiyatro oyunda da sahne alan Vuslateri, yeni yıla büyük süprizlerle girmeye hazırlanıyor. Gonca Vuslateri 2020’ye bomba gibi bir giriş yapıyor. Hem single çıkaracak hemde yeni bir sinema filminde oynayacak.

Gonca Vuslateri Kimdir?

Gonca Vuslateri 2020’ye Bomba Gibi Bir Giriş Yapıyor!

Gonca Vuslateri, canlandırdığı bir çok değişik karakterle izleyenlerin gönlünü çalmayı başaran nadir sanatçılar arasında yerini aldı. Kah komedi dizi ve filmleriyle güldürdü. Kah, darama yapımlarında yer alarak ağlattı. Ünlü oyuncu şu sıralar Fırat Tanış ile birlikte “Erkek Arkadaşım Bir Feminist” oyununda sahne alıyor. Bilindiği üzre bir çok sanatçının ışığını görüp yakalayan Sezen Aksu, bir yıl önce Vuslaterine’e bir şarkı hediye etti.

GONCA VUSLATERİ SEZEN AKSU ŞARKISI OKUYACAK!

Ünlü oyuncuya bir yıl önce Sezen Aksu tarafından hediye edilen şarkı için Vuslateri, stüdyoya girdi. Gonca Vuslateri, Kanlıca’daki stüdyosuna çalışmalarını sürdürüyor ve ünlü oyuncunun single ocak ayının sonunda müzikseverlerle buluşacak. Özgür Aras’ın prodüktörlüğünde hazırlanan single için Vuslateri hayli heyecanlı. Hem ilk kez böyle bir deneyimi olacağı için, hemde Sezen Aksu gibi ustanın yazdığı şarkıyı seslendirmenin gururunu ve heyecanını yaşıyor.

HEM SİNEMA FİLMİ HEM SİNGLE!

Sezen Aksu’nun kendisine geçen yıl hediye ettiği şarkı için gece gündüz stüdyoda çalışan Gonca Vuslateri: “Tam kendi tarzım, kendi standartlarıma göre bir şarkı ve söylemekten çok keyif alıyorum. Özgür ile yollarımız kesişince bu şarkının doğru zamanına karar verdik ve şimdi stüdyodayız. Usta Sezen Aksu’ya teşekkür ederim. Single deneyimi de benim için değişik olacak. 2020’ye hem sinema filmi hem de single bakalım daha ne sürprizler yapacağım “dedi.

Gonca Vuslateri Beğeniler İçinde Kaldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler