Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri Beğeniler İçinde Kaldı!

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri Beğeniler İçinde Kaldı!

“Yalan Dünya” dizisinde Teyze karakteri ile hayran kitlesini arttıran başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, şimdilerde ise hayatını Tiyatro ile devam ettirmekte. Son zamanlarda rahatsızlık geçiren oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz günlerde Tiyatro Sahnesinde Hayranlarını Korkutmuştu. Gonca Vuslateri Beğeniler İçinde Kaldı! oyunda kendisi ve tiyatro arkadaşlarından gurur duydu.

Gonca Vuslateri “Erkek Arkadaşım Bir Feminst”

Gonca Vuslateri ve Fırat Tanış’ın birlikte rol aldığı ‘Erkek Arkadaşım Bir Feminist’ adlı tiyatro oyunu dün akşam seyircileriyle buluştu. Oyun sonu kendisini izlemeye gelen ünlü isimlerle fotoğraf çektiren Vuslateri, bu kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ve esprili paylaşımlarıyla takipçilerini güldüren Gonca Vuslateri, dün akşam Fırat Tanış’la birlikte rol aldığı ‘Erkek Arkadaşım Bir Feminist’ oyunun sahneledi.  Oyun sonrası kuliste çekilen kareleri  zaman zaman yayınlayan Vuslateri, kendisini izlemeye gelen ünlü konuklarıyla çektirdiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.

Gonca Vuslateri Beğeniler İçinde Kaldı!
Gonca Vuslateri Beğeniler İçinde Kaldı!

Gonca Vuslateri Beğeniler İçinde Kaldı!

Gonca Vuslateri ve Fırat Tanış’ın birlikte rol aldığı ‘Erkek Arkadaşım Bir Feminist’ adlı tiyatro oyunu dün akşam seyircileriyle buluştu. Sosyal medyada paylaşım yapan Güzel oyuncu bu paylaşımlarında açıklamasına “Yanımda duran adamın Türkiye’de ne kadar posteri varsa görmüş ve duvarına asmış biri olarak, oyunumuzu seyretmesinin ve ona kocaman sarılmanın keyfi müthiş. İyi ki geldin.” Çelik  güzel sözleri karşılıksız bırakmadı ve oyuncuya,  “Canım benim… O şeref bana ait. Müthiş bir performanstı; İnanamadım hızınıza, karakterlerin o kadar çok ayrı kişilik olarak birbirine geçmesine ama asla karışmamasına ve uyumunuza! Gerçekten alkışı hak ediyorsunuz. Gurur duydum senle; Zaten çok seviyordum, iyi bir tiyatrocuyu sevdiğim için şimdi daha da çok seviyorum” diyerek ikilinin arasında güzel diyalog geçmiştir. Bunları gören takipçileri ve sevenleri beğeniler içinde alkışlamışlardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler