Ana SayfaÜnlülerÖzay Şendir'den Hanife Gürdal Açıklaması!

İlgili Postlar

Özay Şendir’den Hanife Gürdal Açıklaması!

İzdivaç programı ile adını duyuran popüler gelin adayı olan Hanife, program sayesinden tüm Türkiye tarafından tanınmıştı. Katıldığı evlilik programında meşhur olan Hanife Gürdal, sosyal medya hesabı ile geniş hayran kitlesine sahip oldu. Katıldığı evlilik programı sayesinde Türkiye genelince tanınan Hanife Gürdal, Sevgilisi Kemal Ayvaz ile Dünya Evine Girdi! evlendiğini duyan Özay Şendir’den Hanife Gürdal Açıklaması! yaptı.

Özay Şendir : “Kurtulmuş olabilir miyiz acaba?”

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen gelin adayı Hanife Gürdal’ın, geçtiğimiz gün Kemal Ayvaz evlenmesi magazin gündeminde. Hanife, izdivaç programlarının yayınlandığı dönem Zuhal Topal’ın programında gelin adayıydı. Programın en popüler gelin adayı olan Hanife, program sayesinden tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline geldi. İzdivaç programlarının sonlanmasının ardından da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekmeye devam ediyor. İzmir Torbalı’da yaşayan ve katıldığı izdivaç programında gelin adayı olarak ünlenen Hanife Gürdal, sosyal medyayı aktif kullananlardan. Sosyal medya fenomeni Hanife, sosyal medya hesabından “Bana Hanife Ayvaz Diyeceksiniz!” açıklamasında bulundu.

Hanife Gürdal Sevgilisi Kemal Ayvaz ile Dünya Evine Girdi!

Özay Şendir’den Hanife Gürdal Açıklaması!

Hanife Gürdal, sosyal medya hesabı ile geniş hayran kitlesine sahip oldu. Katıldığı evlilik programı sayesinde Türkiye genelince tanınan Hanife Gürdal, Sevgilisi Kemal Ayvaz ile Dünya Evine Girdi! evlendiğini duyan Özay Şendir’den Hanife Gürdal Açıklaması! yaptı. Özay Şendir’in, “Kurtulmuş olabilir miyiz acaba?” başlıklı yazısında Özay Şendir, “Hanife, bugüne kadar hep ‘Fenomen gelin adayı’ olarak haber olmayı başarmış biri. Hanife, bugüne kadar hep ‘Fenomen gelin adayı’ olarak haber olmayı başarmış biri…Şimdi evlenmiş, Allah mesut etsin. Yine de insan bundan sonrasını merak ediyor.Umarım gelecekte ‘Bir zamanların fenomen gelin adayı, şimdi evinin hanımı Hanife’ diye başlayan haberler okutmaz medyamız bize

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler