Ana SayfaÜnlülerÜnal Turan 1 Yıl Hapis Cezası Mı Yiyecek?

İlgili Postlar

Ünal Turan 1 Yıl Hapis Cezası Mı Yiyecek?

Araba modifiyeleri sayesinde fenomen olan Ünal Turan, video çekmek için yaptığı hareketler sebebiyle, bir yıl hapis cezasına çarptırıldı! Daha önce otobanda tehlikeli hareketler sebebiyle para cezasına çarptırılan ve bu cezalar karşısında haksız olduğunu, yaptıklarının yanlış olduğunu kabullendi.

Bir Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

15 yıla yakın bir süredir araba ticareti ve araba modifiyesi yapan Ünal Turan, lastik yakmak için engel olduğu trafikten dolayı Bir Yıl hapis cezasına çarptırıldı. 3 Ekim 2018 Tarihinde Sabah saatlerinde evlerinden alınan “Teoman Deniz” ve “Ünal Turan” çarptırıldığı suçlamalar ve cezalar hakkında “Türk halkından özür diliyoruz. Biz bu suçları 1 yıl önce işledik ve ceza aldık. Ancak görüntüler sosyal medyaya yüklenince tekrar yakalandık” dediler. Teoman Deniz suçlamalar hakkında “Yanan hayallerdi, siz lastikleri gördünüz” açıklamasında bulundu.

Ünal Turan, “Selam-ün aleyküm yaklaşık 15 senedir içinde bulunduğumuz modifiye camiasının içinde ve önde gelenlerdenim bu zaman zarfı içinde çok çalıştım. çok emek verdim bu iş ülkemizde çok iyi yerlere gelsin diye yüzlerce fuara katıldım. Sizlerle birlikte oldum sizlere her zaman abi kardeş ve aile gözüyle baktım bir kez olsun kötü örnek olmadım”

Ünal Turan’dan Açıklama Geldi!

iddialar ve Cezalar gündeme geldikçe bu konu hakkında açıklama yapmak zorunda kalan Ünal Turan, Sosyal medya hesabından şu şekilde açıklama yaptı;

“İşim gereği ve sosyal medya kullanıcısı olarak bazen ufak tefek çılgınlıklar yaptım ama asla vatanımın milletimin insanına malına zarar verecek bir şeyde bulamadım her zaman sizlere ülkemi ve milletimin kurbanı olacak kadar sevdalısı olduğumu belirttim bu modifiye sayesinde binlerce iyi yürekli abilerim kardeşlerim ailem oldu… ve son olayımızdan bir sene bir hapis cezası aldım inanın buna hiç üzülmüyorum ben sizlerden ayrı kalacağıma üzülüyorum elhamdülillah yüz kızartıcı bir olayım olmadı ve vatanıma milletime sizlere ihanet edecek bir şey yapmadım modifiyeyi sevdim arabaları sevdim ve sonucu böyle oldu 1 sene gelir geçer mevlam birliğimizi beraberliğimizi bozmasın az bir zaman sonra teslim olacağım bilmeden birinizin kalbini gönlünü kırdıysam helal edin sağlıcakla kalın.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler