Ana SayfaÜnlülerÇok Güzel Hareketler 2'den Can Yaman’a Gönderme!

İlgili Postlar

Çok Güzel Hareketler 2’den Can Yaman’a Gönderme!

Son zamanlarda gündeme gelen oyuncu Can Yaman’ın bu sefer de İspanyol kadın muhabire asıldığı anların görüntüsü ortaya çıktı. Can Yaman’ın çapkın tavırları bir anda gündem oldu. Son günlerde kadınlara verdiği tepkiler ile gündeme geldiği için Mart ayında başlayacak olan dizisi Eylül ayında ertelenen Can Yaman’ın yeni bir videosu ortaya çıktı. Görüntülerde Yaman’ın kendisiyle röportaj yapan İspanyol kadın gazeteciye olan çapkın tavırları gündeme geldi. Bu gündemi takip eden Çok Güzel Hareketler 2’den Can Yaman’a Gönderme! yaptılar!

Can Yaman’ın Çapkın Tavırları Sosyal Medyadan Düşmedi!

Geçtiğimiz hafta bir davet üzerine gittiği İspanya’da sevenlerinden gelen soruları cevaplayan Can Yaman’ın “Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?” diyen kadına verdiği cevap sosyal medyanın gündeminde çok konuşulmuştu. Çevirmen aracılığıyla soruyu duyan Yaman, “Arka odaya geçelim, kanıtlayayım” yanıtıyla çevirmeni dahi şaşkına çevirmişti. Bunun üzerine bütün sosyal medya kullanıcıları Can Yamanın üstüne doğru gitmişlerdi. Can Yamanı rahat bırakmayan sosyal medya kullanıcılarından sonra en iyi program olan Çok Güzel Hareketler 2 can yamana çok ağır bir gönderme yapmıştır.

Çok Güzel Hareketler 2'den Can Yaman’a Gönderme!
Çok Güzel Hareketler 2’den Can Yaman’a Gönderme!

Çok Güzel Hareketler 2’den Can Yaman’a Gönderme!

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak Bahıt’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2” bu pazar yeni bölümü ile ekrana geliyor. Birbirinden komik skeçlerin ekrana geleceği programda bu hafta, “Çok Güzel Hareketler 2” nin alt yapı ekibinin oynadığı skeç damgasını vuracak. Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri olan Can Yaman’a göndermenin yapıldığı skeç herkesi kahkahaya boğacak. “Çok Güzel Hareketler 2” yeni bölümü ile pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Çok Güzel Hareketler 2'den Can Yaman’a Gönderme!
Çok Güzel Hareketler 2’den Can Yaman’a Gönderme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler