Ana SayfaDizilerÇocuk 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye Hasan'a Her Şeyi Anlatabilecek Mi?

İlgili Postlar

Çocuk 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye Hasan’a Her Şeyi Anlatabilecek Mi?

Salı günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Çocuk 16. yeni bölümüyle 14 Ocak salı günü Star Tv’de ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Hasan’ın evlenme teklifini kabul etmeyen Akça köşke yerleşir. Onun bu davranışlarına anlam veremeyen Hasan, baygın olduğu günü araştırmaya başlar ve onu hastaneye götüren Akça’nın yanında Ali Kemal’in de olduğu görüntüler eline geçer. Hasan, babasıyla ilgili önemli bir ip ucu bulur. Asiye büyük bir karar vermek zorunda kalır. Asiye Hasan’a her şeyi anlatabilecek mi?

Asiye Hasan’a Her Şeyi Anlatabilecek Mi?

Çocuk 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Rıza’nın eve geri dönmesi tüm dengeleri bozuyor. Asiye tam Hasan’a babasıyla ilgili her şeyi anlatmaya karar vermişti. Ancak Rıza Asiye’ye, Ali’yi öldürdüğü gün onunda yanında olduğunu, Hasan’ın bunu öğrenmesiyle ondan da nefret edeceğini, hatta üç çocuğunu da birden kaybedeceğini söylüyor. Asiye, iyice çaresiz kalır. Öte yandan Hasan, babasıyla ilgili gerçeklerin peşini bırakmıyor.

İşte Çocuk 16. bölüm 1. fragmanı….

ÇOCUK 15. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan, Akça’nın tehdit edildiğini tahmin eder ve o baygın hastaneye yetiştirildiği günü araştırmaya başlar. O gün Akça’nın yanında Ali Kemal’in de olduğu görüntüleri ele geçirir. Bu arada Asiye, Hasan’ın evde kalmaya devam eder. Ali Kemal ile Murat, annesinin şirket hisselerini Hasan’a bırakması karşısında bir şey yapamaz ancak annesine eğer onu şirkette söz sahibi ederse o şirketi yakacağını söyler.

Hasan, babasının bir çok yerde arsaları ve gayrimenkulleri olduğunu ama tüm malını mülkünü ölmeden hemen önce sattığını öğrenir. Bunu annesine de söyler. Asiye, kocasının Ali’yi öldürmeden tüm malını ondan aldığını öğrenir. Bunun sonucunda neyi var neyi yok Hasan’a verir. Şirkette de artık Hasan’ın söz sahibi olacağını Ali Kemal’e söyler.

Artık Asiye, Hasan’a babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatmaya karar verir. Akça, Ali Kemal’e artık köşkte kalmak istemediğini polise teslim olup cezası neyse çekeceğini söyler. O sırada konuşmaları duyan Efe, ‘Anne’ diye seslenerek Akça’nın gitmemesini kendisiyle orada kalmasını istediğini söyler. Şule ile Ali Kemal, Efe’nin Akça’ya anne demesi karşısında donup kalır. O sırada Asiye’nin kocası köşke gelir. Ali Kemal annesini arayıp babasının geldiğini söyler.

Çocuk 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efe Akça’ya İlk Kez Anne Diyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler