Ana SayfaDizilerMucize Doktor 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Duyduklarından Sonra Nazlı'dan Uzaklaşacak...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Duyduklarından Sonra Nazlı’dan Uzaklaşacak Mı?

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Mucize Doktor 18. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ameliyatla ayrılan yapışık ikizler ameliyattan sonra uyanamazlar. İkizlerden birinin kalbi durur. Tam çareler tükenmişken Ali Vefa son kurtarıcı hareketi yapar. Hastaneye gelen küçük kız Betül Ali’den çok hoşlanır. Nazlı, Ali’ye hayranlıkla bakarak içinden o gelmeden önce içinde büyük bir boşluk olduğunu, ama onu tanıdıktan sonra o boşluğun dolduğunu düşünür, Kıvılcım’ın konuşmalarını duyan Ali, Nazlı’dan uzaklaşacak mı?

Ali Nazlı’dan Uzaklaşacak Mı?

Mucize Doktor 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ferman, asistanlarına iki gün içerisinde son bir yılda yapılan tüm ameliyatları gözden geçirip hastaların dosyalarını ezberlemelerini istiyor. Ali’nin iki üç saat içerisinde tüm dosyaları okuyup ezberlemesi karşısında Ferman çok şaşırıyor. Kıvılcım Tolga’ya, Nazlı’nın tüm vaktini Ali için harcadığını neredeyse onu elinden tutup gezdireceğini ve Nazlı olmadan Ali’nin bir hiç olduğunu söylüyor. Bunları duyan Ali, çok üzülüyor.

İşte Mucize Doktor 18. bölüm 2. fragmanı…..

MUCİZE DOKTOR 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazlı, Ali’ye olan duygularını anlıyor ama ne yapacağını bilemez. Açelya’nın yanına gidip onunla dertleşir. Ali’nin de Nazlı’dan hoşlandığını bilen Açelya, ona duygularını açıklamasını tavsiye eder. Ancak, Nazlı’nın kafasındaki soru işaretlerini ona anlatır. Ali ile bir ilişki yaşadığında ona kızamayacağını, küsemeyeceğini veya trip bile atamayacağını, onu üzmekten korktuğunu anlatır. Bu durumlardan korkan Nazlı, Ali’den uzak durmak ister.

Hastaneye gelen küçük kızın rahatsızlığının ne olduğu anlaşılamaz. Son çare olarak Açelya Ali’nin küçük kızla konuşmasını ister. Ali, Filiz’le konuştuğunda annesi ile babasının sürekli kavga ettiğini ve ayrılmak üzere olduğunu anlıar. Ferman ile Ali, Filiz’i ameliyata alıp rahatsızlığının nedenini öğrenmek ister. Filiz’in Akciğerinden oyuncak çıkar.

Öte yandan yıllardır yapışık olarak yaşamak zorunda kalan ikiz kardeşlerin ameliyatla ayrılma görevi Ferman’a verilir. Ameliyat çok başarılı geçer ve iki kardeş bir birinden ayrılır. Ancak ameliyattan sonra bir şeyler ters gider ve uyanmaları gereken kardeşler uyanır. Ali ise, korkularını yenmeye karar verir ve Nazlı’yı lunaparka götürmek ister. Hatta Nazlı’ya emrivaki yapar. Orada ikili çok güzel vakit geçirir. Ali Nazlı’nın hareketlerinden kendisinden hoşlandığını anlar.

Mucize Doktor 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’ye Olan Duygularını Saklayamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler