Ana SayfaDizilerHekimoğlu 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu'nun Hayranları Orhan'ın Gözünden Kaçmıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu’nun Hayranları Orhan’ın Gözünden Kaçmıyor!

Kanal D ekranlarının izleyicileri ekranlara kilitleyen yeni dizisi Hekimoğlu 3. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ateş Hekimoğlu, yeni doğan iki bebeğin aynı zamanlarda hastalandığını öğreniyor. Bebeklerin virüs kaptığı ortaya çıkıyor ve tüm hastanede hummalı bir araştırma başlıyor. Bebeklerin durumu kötüye gidince Hekimoğlu ve ekibi virüsün kaynağını bulmak için kolları sıvıyor. Bu arada Hekimoğlu Zeynep’in büyük bir sırrı olduğunu anlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hekimoğlu’nun hayranları Orhan’ın gözünden kaçmıyor.

Hekimoğlu’nun Hayranları Orhan’ın Gözünden Kaçmıyor!

Hekimoğlu dizisinin 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ateş Hekimoğlu’na muayeneye gelen bir hastanın ona hayran olması ortaya çıkıyor. Bu durum Hekimoğlu’nun Doktor Orhan’ın diline düşmesine neden oluyor. Orhan’nın, Dr İpek ile Ateş’in birbirlerine ne kadar benzedikleri gözünden kaçmıyor. Hatta İpek’e dişi Hekimoğlu olduğunu söylüyor. Şizofreni tanısı konulan hasta Hekimoğlu’nun dikkatini çekiyor.

İşte Hekimoğlu 4. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/9bf8nSV-OnM

HEKİMOĞLU 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastanede iki kadın aynı zamanlarda doğum yapıyor. İki bebeğinde kusma ve yüksek ateş şikayetleri olduğunu duyan Hekimoğlu salgın hastalık olabileceğini düşünüyor. Durumu öğrenen İpek Hekimoğlu’nun bu kanısına pek aldırış etmiyor ancak bebeklerin durumunun kötüye gittiğini öğrenince bebeklerin nereden virüs kaptığını öğrenmek için tüm hastaneden kültür aldırıyor.

İki bebek annelerinden ayrılıp antibiyotik tedavisine başlatılıyor. Ancak antibiyotik bebeklerde böbrek yetmezliğine neden oluyor. Hekimoğlu iki bebeği birden kaybetmemek için ikisine ayrı ayrı antibiyotik uygulatıyor. Ama bebeklerin durumu gittikçe kötüleşiyor. Hangi virüsün bebekleri bu hale getirdiğini anlamak için Hekimoğlu ve asistanları birlikte milyonlarca virüsü eleyerek 8 seçeneğe indirip bebeklerden alabilecekleri en fazla kanı alıp çalışmalara başlıyorlar.

Anne ve babasının kendisine emanet ettiği kardeşiyle hastaneye gelen genç, Hekimoğlu’n dan yardım istiyor. Hekimoğlu çocuğun burnuna kaçan oyuncakları çıkarıyor. Her gün bir oyuncak çıkaran Hekimoğlu çocuğun burnuna kaçırdığı oyuncağı çıkarmak için diğer oyuncakları burnuna soktuğunu anlıyor. Zeynep’in bebeklere karşı aşırı hassasiyeti Dr Orhan’ın gözünden kaçmıyor. Hekimoğlu’na bu durumu anlatıyor.

Zeynep’le konuşan Hekimoğlu onun bebekleri annelerinin kucağına verme fikrinin isabetli olduğunu söyleyip, ona geçmişte bebeğini mi kaybettiğini soruyor. Bu soru karşısında Zeynep, cevap vermiyor ve onun çok acımasız olduğunu söyleyip gözyaşlarını tutamıyor.

Hekimoğlu 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Büyük Bir Sırrı Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler