Ana SayfaDizilerÇocuk 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efe'ye Ne Olacak?

İlgili Postlar

Çocuk 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efe’ye Ne Olacak?

Çocuk Dizisi iki hafta aradan sonra merakla beklenen 16. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Asiye, Hasan’a babası hakkındaki gerçekleri anlatmaya tam karar vermişken, yıllar önce ortadan kaybolan Rıza geri dönüyor. Onun gelmesi işleri karıştırıyor. Akça, cinayet işlediğini ve polise teslim olacağını Hasan’a anlatınca Ali Kemal tutuşuyor. Efe, Şule ile Ali Kemal’in konuşmalarını duyup evi terk ediyor. Rıza, adam tutup Efe’yi takip ettiriyor ve onu soğuk hava deposuna kilitliyor. Eksi 5 soğuklukta bir odada hapis olan Efe’ye ne olacak?

Efe’ye Ne Olacak?

Çocuk dizisinin 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Rıza’nın döndüğünü öğrenen Asiye’yi büyük bir sınav daha bekliyor. Hasan’dan ve Efe’den haberdar olan Rıza, Asiye’ye, Ali’nin öldürüldüğü gece onunda orada olduğunu hatırlatıp Hasan’a bir şey anlatmaması için tehdit ediyor. Hasan, Asiye’yi arayıp kendisine babası hakkında ne anlatacağını soruyor. Telefonu açan Rıza, onu köşke çağırıyor.

ÇOCUK 16. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hasan eve geliyor ve Rıza’yla tanışıyor. Rıza ona, babasının yakın arkadaşı olduğunu söyleyince aklı karışıyor. Hasan Rıza’ya ortada bir kadın ve iki adam varsa burnuna kötü kokular geldiğini söylüyor. Asiye, Rıza’dan korkusunda Ali’yi öldürenin Rıza olduğunu anlatamıyor. Hasan, Efe’nin Akça’ya anne dediğini duyuyor. Akça’nın o evde kalmaya onu mecbur eden bir şey olduğunu anlıyor.

Ali Kemal ile Murat, yıllar önce kendilerini terk edip giden babalarını af etmiyor. Hatta bir an evvel geldiği yere dönmesini istiyorlar. Akşam yemekte Asiye’nin babası Rıza’ya, Ali’yi gömüp gömmediğini soruyor. Ali Kemal ve Murat, babalarının Hasan’ın babasını öldürdüğünü anlıyor ve bu durumu Hasan’ın öğrenmesi durumunda neler olacağının farkına varıyorlar.

Efe’nin velayet davası görüleceği gün Asiye, Hasan’la görüşüyor ve ona bir adam öldürdüğünü ve cezasını çekmek için polise teslim olacağını söylüyor. Hasan, suçu kendi üzerine alacağını, onun Efe’yi yalnız bırakmamasını söylüyor. Akça’nın polise teslim olacağını öğrenen Ali Kemal, arabayla onların önünü kesip, onun katil olmadığını onun adam öldürmediğini hepsinin kendi kumpası olduğunu itiraf ediyor.

Hasan, bunları duyduktan sonra Ali Kemal’i yumrukluyor. O sırada Şule’den Efe’nin kaybolduğu haberi geliyor. Efe, Şule ile Ali Kemal’in konuşmalarını duyduktan sonra evi terk etmiştir. Rıza, Efe’yi takip ettirip onu annesinden kaçarken girdiği soğuk hava deposuna hapis ettiriyor. Efe, eksi beş derece soğukta ölüm kalım savaşı veriyor.

Çocuk 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye Hasan’a Her Şeyi Anlatabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler