Ana SayfaDizilerRamo 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Sibel'in Aşkımı Yoksa Nefretimi Galip Gelecek?

İlgili Postlar

Ramo 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Sibel’in Aşkımı Yoksa Nefretimi Galip Gelecek?

Show Tv ‘nin yen iddialı dizisi Ramo ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin ilk bölümünde; Adana’nın racon kesen büyük ağalarından Cengiz’in sağ kolu olan Ramo, onun büyük bir sevkıyatına el koyuyor. Cengiz’in kızı Sibel ile aralarında büyük bir aşk olan Ramo, aşkını kaybetmek uğruna Cengiz’in namını ve onun Adana’daki hükümdarlığını silmeyi göze alıyor. Dizinini yeni bölüm fragmanında; Babasının ve kardeşini Ramo’nun öldürdüğünü öğrenen Sibel, ona silahını doğrultuyor. Sibel’in aşkımı yoksa nefretimi galip gelecek?

Sibel’in Aşkımı Yoksa Nefretimi Galip Gelecek?

Ramo dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sibel, Ramo’nun ailesini öldürdüğünü duyduğu zaman silahını alıp onun karşısına çıkıyor. Ramo’nun halası onu, Sibel konusunda uyarıyor ve aşkı ve amacı arasında bir karar vermesini istiyor. Hasan, kardeşinin kendisinin önce ölemeyeceğini söyleyip evlerine konan bombayı alıp onların ölmemelerini sağlıyor. Hasan kendisini ailesi uğruna feda ediyor.

İşte Ramo 2. bölüm 1. fragmanı….

RAMO DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Gerçek bir karakterden diziye uyarlanan Ramo, Ada’nın önde gelenlerden Cengiz’in sağ koludur. Onun her gizli ve illegah işlerini bilen Ramo, mahallede kendi çapında gurup kuruyor. Sibel ile aralarında arkadaşlıktan öte bir şeyler olan Ramo, her şeyi göze alıp Cengiz’in mallarına el koyuyor. Cengiz, sağ kolu olan Ramo’ya güvenip işi takip etmesini istiyor.

Cengiz’in oğlu Halef ise hiç Ramo’ya güvenmiyor ve onu kıskanıyor. Cengiz’in küçük oğlu Neco, Ramo’nun can yoldaşı Boz’a kafayı takıyor. Onu gittiği mekana çağırıp rencide ediyor. Buna dayanamayan Boz, onu tuvalette yakalayıp dövüyor. Bunu öğrenen Cengiz, Boz’u her yerde aratıyor, Ramo ile Sibel, İstanbul’a gidip kaybolan malların sahibiyle konuşuyor.

Sibel Ramo’yu kız arkadaşlarından kıskandığı armada o malların sahibi tarafından kaçırılıyor. Adamların karşısında diz çöktürülen Ramo, istediklerini kabul ediyor. Cengiz, Boz’u bulup öldürmesi için Ramo’yu görevlendiriyor. Ramo, kardeşi bildiği Boz’un kafasına silahı dayıyor. Cengiz, adamları ve oğulları büyük bir zevkle Boz’un öldürülmesini izlemeye hazırlandıkları sırada Ramo, silahını onlara çeviriyor ve hepsini orada öldürüyor.

Ramo Dizisinin Yayın Günü Dizi Severleri Endişelendirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler