Ana SayfaDizilerRamo Dizisinin Yayın Günü Dizi Severleri Endişelendirdi!

İlgili Postlar

Ramo Dizisinin Yayın Günü Dizi Severleri Endişelendirdi!

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Ramo izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Bir çok usta oyuncunun yer aldığı dizinin senaryosunu, Yılmaz Şahin kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor. Show Tv’nin 2020 yılına damgasını vurması beklenen dizinin tanıtımları büyük ilgi gördü. Dizinin yayın günü belli oldu ortalık karıştı. Ramo dizisinin yayın günü dizi severleri endişelendirdi. Ramo öyle bir günde yayınlanacak ki reytinglerini yarıştıracak.

Ramo Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Show Tv ekranlarının yeni ve iddialı dizisi Ramo’nun 1, bölüm 2. tanımını yayınlandı. Ramo dizisini ilk bölümü 14 Ocak Salı günü ekranlara gelecek. Salı günü yayınlanacak olan diziyi reyting mücadelesi bekliyor. Rakip kanallarda yayınlanan ve reytingleri yüksek olan, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çocuk, Hekimoğlu gibi dizilerin karşısına çıkacak.

İşte Ramo Dizisi 1. bölüm 2. fragmanı…..

RAMO DİZİSİ OYUNCULARI!

Show Tv ekranlarının yeni iddialı dizisinde pek çok usta oyuncu yer alıyor. Murat Yıldırım’ın yanı sıra,, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncular yer alıyor.

RAMO DİZİSİ OYUNCULARI

Murat Yıldırım’ın hayat vereceği Ramo’nun sıra dışı hayat hikayesini konu alan dizide aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmalar anlatılıyor. Şimdiye kadar Adana’da çekilen pek çok dizi yıllarca izlendi ve halada Tv ekranlarında reyting rekorları kırıyor. Yıllar önce yayınlanan Hanımın Çiftliği, günümüzde değişik bir versiyonu olan ve milyonları ekranlara kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova büyük bir beğeni ile izleniyor.

Dijital platformlarda yayınlanıp da ünlü olan ve pazartesi günü izleyenleri ekranlara kilitleyen Çukur dizinin kahramanlarından Azer’de ‘Adana 07’ dizisiyle üne kavuştu ve böylesi bir projede yer almayı başardı. Diyeceğimiz o ki Adana’da çevrilen tüm diziler ve filmler tartışmasız tutuyor. Ramo dizisinin yayınlanacağı günde veya konusunun akıcılığında bir sorun olmazsa bu dizi 5 sezonda sürer gibi görünüyor.

Ramo dizisi Show Tv’de 14 Ocak Salı günü saat 20:00’da izleyicisiyle buluşacak.

Ramo Dizisinin İlk Tanıtımı Yayında! Ramo Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler