Ana SayfaDizilerAfili Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Rıza'nın Şartını Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Afili Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Rıza’nın Şartını Kabul Edecek Mi?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Afili Aşk 29. yeni bölümüyle 15 Ocak Çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Rıza’nın eline geçen evraktan babasının ölümüne Muhsin beyin neden olduğunu öğrenir. Ayşe, istemeye istemeye Kerem’i terk edip baba evine döner. Kerem ise Ayşe’den ayrı kalmaya dayanamayıp Volkan’dan yardım ister. Bohçacı kılığına giren ikili Ayşe’nin evine girmeye çalışır. Rıza, babasının ölümüyle Muhsin’in alakası olmadığını öğrenecek mi? Dizinin yeni fragmanında; Kerem, kendisini affettirmek için Rıza’yla konuşur. Rıza onu affetmek için bir şartı vardır. Kerem Rıza’nın şartını kabul edecek mi?

Kerem Rıza’nın Şartını Kabul Edecek Mi?

Afili Aşk 29. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Rıza, Kerem’e de tepki gösterir ve onunla konuşmak dahi istemez. Nezarete düşen Kerem, Rıza’nın da nezarete girmesini sağlayıp onunla konuşmayı başarır. Babası suçlu olsa dahi kendisinin bir suçu olmadığını söyler. Rıza, onunla bir derdi olmadığını ama ondan bir şartı olduğunu, şartının ise şirketten ve evden ilişiğini kesmesi olduğunu söyler.

İşte Afili Aşk 29. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/2jRUsSMrDs0

AFİLİ AŞK 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılbaşı çekilişinde Kerem Ayşe’nin, Ayşe’de Kerem’in kime çıktığını öğrenmek için hummalı bir araştırma yapmaya başlar. Sonunda ikisi de birbirlerinin isimlerini ele geçirir. Kerem, Ayşe’ye yüzüğünü verir ve onu takmasını ister. Ama Ayşe, bu evliliğe yalanlarla başladıkları için başlarına sürekli felaket geldiğini ama bundan sonra aralarında yalansız bir ilişki olacağını ve ailelerine gerçekleri açıkladıktan sonra o yüzüğü takacağını söyler.

Kerem, Ayşe’nin babasıyla geçmişte yaşanan olayları konuşur. Muhsin, Ayşe’nin babasının mallarını aldığını itiraf eder. Ama onun çok borcu olduğu için geçici olarak o malları üzerine almayı kabul ettiğini daha sonrada kendisine iade ettiğini açıklar. Kerem’in içi babasının konuşmalarından sonra rahatlar. İki aile yılbaşı gecesi için bir araya gelir.

Kerem ile Ayşe, her şeyi itiraf etmek için fırsat kollar. Herkes hediyelerini alıyor verir. Gonca, Volkan’dan hediye yüzük ve evlenme teklif ediyor ama beklediği şey olmaz. Ceyda’nın hediyesini Rıza açar ve babasının ölümünün sorumlusunun Muhsin olduğunu kanıtlayan belgeyle karşılaşır.

Afili Aşk 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Ayşe’yi Görebilmek İçin Her Yolu Deniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler