Ana SayfaDizilerHekimoğlu 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep'in Büyük Bir Sırrı Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Büyük Bir Sırrı Ortaya Çıkıyor!

Kanal D ekranlarının yeni gözde dizilerinden Hekimoğlu 3. yeni bölümüyle 14 Ocak Salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş Hekimoğlu, hastanede çocuk bölümünde çıkan salgın hastalığı önceden fark ediyor. Çocuklarının hayatını kurtarabilmek için herkes seferber oluyor. Ateş, Zeynep’in bu duruma aşırı duyarlı olmasından onun geçmişiyle alakalı bir tahminde bulunuyor. Zeynep’in sakladığı büyük bir sırrı ortaya çıkıyor.

Zeynep’in Büyük Bir Sırrı Ortaya Çıkıyor!

Hekimoğlu dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastanedeki salgın durumu günden güne herkesi daha tedirgin etmeye başlıyor. Ateş, durumla ilgili önlem alırken İpek olanlardan kendini sorumlu tutuyor. Bebeklerin ise hayatı tehlikeye giriyor. Ateş, çocukların hayatını kurtarmak için ne çözüm bulacak? Öte yandan Ateş, Zeynep’in bu durum karşısında aşırı hassas duruşu dikkatini çekiyor ve onun geçmişi hakkında önemli bir tahminde bulunuyor. Zeynep, geçmişte bebeğini mi kaybetti?

İşte Hekimoğlu 3. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/yJ0WCzSgbAw

HEKİMOĞLU 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Deniz’in, anne ve babasının öz olmadığını anlayan Ateş Hekimoğlu aile ile konuşur. Aile, Deniz’i evlatlık aldıklarını ancak onu öz çocukları gibi sevdiklerini söyler. Ateş, gencin okuluna gidip inceleme yapar. Onun okulun basketbol takımında olduğunu öğrenir ve orada kendi geçmişini hatırlar. Ateş’in geçmişinden hatırladıkları pekte güzel anılar değildir.

Deniz, ortadan kaybolur. Doktorlar her yerde onu arar ama bulamaz. Doktor Ateş, onlara çatıya bakmalarını söyler. Hayalle gerçeği ayırt edemeyecek durumda olan Deniz, kendisini çatıdan atmak üzereyken kurtarılır. Deniz’in ailesi çocuklarını başka bir hastaneye götürmek ister. Ama doktor Ateş’le konuşunca götürmekten vazgeçerler. Tüm bunlar yaşanırken Ateş’in tek arkadaşı olan Orhan’ın özel hayatında bir değişiklikler olduğunu fark eder.

Onun ağzından bir şey öğrenemeyen Ateş, Orhan’ın hayatındaki bulmacayı çözmeye karar verir. Deniz’i o hale getiren olayı anlamak için türlü yöntemler deneyen Ateş, çocuğun kafasına maç sırasında büyük bir darbe aldığını bu rahatsızlığın ondan olduğunu düşünür. Ama çocuğun kızamık virüsünden o hale geldiği ortaya çıkar.

Bu arada zorla polikliniğe giden Ateş Hekimoğlu, sırada bekleyen hastaların gerçekten hasta olmadıklarını bakar bakmaz anlar. Grip şikayetiyle getirilen 6 aylık bebeğin annesinin ona aşı yaptırmadığını öğrenir. Anneye eğer aşı yaptırmamaya devam ederse çocuğunun helvasını yiyeceğini söylediğinde kadın şok olur.

Hekimoğlu 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Hekimoğlu Salgını Önceden Fark Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler