Ana SayfaDizilerHekimoğlu Yine Tam Not Aldı!

İlgili Postlar

Hekimoğlu Yine Tam Not Aldı!

Kanal D ekranlarının yeni gözde dizilerinden Hekimoğlu, Dizinin yeni bölümünde; Ateş Hekimoğlu, hastanede çocuk bölümünde çıkan salgın hastalığı önceden fark ediyor. Çocuklarının hayatını kurtarabilmek için herkes seferber oluyor. Ateş, Zeynep’in bu duruma aşırı duyarlı olmasından onun geçmişiyle alakalı bir tahminde bulunuyor. Zeynep’in sakladığı büyük bir sırrı ortaya çıkıyor. Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı, House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu, dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Hekimoğlu bu bölümü ile Yine Tam Not Aldı!

Dizinin üçüncü bölümünde bu kez yanlış antibiyotik kullanımına dikkat çekildi.

Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı, House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu, dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Oyuncu kadrosu ile olduğu kadar sıra dışı hikayesi ile de fark yaratan dizinin üçüncü  bölümü de  yine günün en çok izlenen yapımları arasındaki yerini aldı. Ekrana gelen her bölümü ile dikkat çeken ve izleyicinin beğenisini kazanan dizide dün akşam, yanlış antibiyotik kullanımının zararlarına dikkat çekildi. Ana hikayede iki bebek antibiyotiğe dirençli olan bir bakterinin bulaşması sonucu hastalanmış, Hekimoğlu ve ekibi de tedavi edebilmek için oldukça çaba harcamıştı.

Hekimoğlu Yine Tam Not Aldı!
Hekimoğlu Yine Tam Not Aldı!

Hekimoğlu Yine Tam Not Aldı!

Kanal D ekranlarının yeni gözde dizilerinden Hekimoğlu, Dizinin yeni bölümünde; Ateş Hekimoğlu, hastanede çocuk bölümünde çıkan salgın hastalığı önceden fark ediyor. Çocuklarının hayatını kurtarabilmek için herkes seferber oluyor. Ateş, Zeynep’in bu duruma aşırı duyarlı olmasından onun geçmişiyle alakalı bir tahminde bulunuyor. Zeynep’in sakladığı büyük bir sırrı ortaya çıkıyor. Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı, House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu, dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Hekimoğlu bu bölümü ile Yine Tam Not Aldı! Hekimoğlun’da

Denedikleri tüm tedavilere rağmen bir noktada çözümsüz kalan Hekimoğlu kendi üslubu ile “Bizim hatamız biliyorsunuz değil mi? Ota, böceğe antibiyotik yazarsan böyle olur. Soğuk algınlığımı, burnun mu akıyor, al antibiyotik..Bu süper bakterileri biz yetiştirdik. El bebek gül bebek baktık büyüttük, şimdi racon kesiyorlar” diyerek yanlış antibiyotik kullanımına dikkat çekti.

Hekimoğlu Yine Tam Not Aldı!
Hekimoğlu Yine Tam Not Aldı!

Hekimoğlu yeni bölümleri ile her Salı saat 20.00’de Kanal D’de..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler