Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Adnan'ı Kaçırıyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Adnan’ı Kaçırıyor Mu?

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölümüyle 23 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Müjgan, Yılmaz’ın hastaneye Züleyha ile geldiğini görünce psikolojisi bozuluyor. Züleyha bir kız bebek dünyaya getirirken Müjgan’ın bebeği erken doğduğu için küvöze alınıyor. Adnan ahırlarda çıkan yangının içinde kalıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yılmaz, bebeğini yerinde göremiyor. Züleyha ise oğlunu bulamıyor. Hünkar Adnan’ı kaçırıyor mu?

Hünkar Adnan’ı Kaçırıyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 52. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Fekeli ile Yılmaz, telaşla hastaneye koşuyor ancak Kerem Ali’yi yerinde bulamıyorlar. Züleyha ise oğlunu bulamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Tahminlere göre Hünkar, öz torunu olduktan sonra Züleyha’dan intikam almak için Adnan’ı yangından kurtarıp onu kaçırabilir.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 52. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1218259655408963585

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha’nın doğumda olduğunu öğrenen Demir hastaneye geldiğinde orada Yılmaz’ı görünce onun karısını beklediğini zannedip ona yumruk atar. Demir’in bir kızı olur ve Züleyha ona Leyla ismini verir. Müjgan’ın psikolojisi iyice bozulur. Hatta Züleyha’nın bebeğinin öleceğine sevineceğini bile düşünür. Şermin yüzünden ihaleyi kaybettiğini öğrenen Demir, onun kendisine yalancı şahitlik ettiğini ispatlayan dilekçesini savcılığa verir.

Naciye, her gün ayrı bahaneyle dışarı çıkan Hatip’i takip eder ve kadınlarla alem yaptığını görür. Orada olan adamların karılarını bulup orayı basar. Şermin, Sabahattin ile tekrar barışmak ister. Onun savcı hanımla evlenmek üzere olduğunu öğrendiğinde kendini kaybeder. Demir, kızının doğumuyla herkese altın ve para dağıtır. Yeni bebeğin doğmasıyla Saniye, anne olamamanın üzüntüsünü yaşar.

Hünkar, yeni doğan torunu için evde mevlit okutur. O kargaşada Adnan ahıra girer. Haminne ise eline mum alıp ahırda altınlarını arar. Ancak mum devrilir ve yangın çıkar. Yangının çıktığını gören herkes ahırın önüne yığılır. Üzüm Adnan’ın ahırda olduğunu söyleyince  Züleyha, alevlerin içine girmeye çalışır. Adnan ise hiç bir şeyden habersiz alevlerin arasında mahsur kalır. Müjgan, ağlayarak Yılmaz’ı arar. Yılmaz, çocuğuna bir şey olduğunu düşünüp telaşlanır.

Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adnan Kurtarılabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler