Ana SayfaDizilerHercai 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize Torunlarını Ateşe Verdiğinden Haberi Yok!

İlgili Postlar

Hercai 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize Torunlarını Ateşe Verdiğinden Haberi Yok!

Atv ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Hercai 28. yeni bölümüyle iki hafta aradan sonra ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Azize, Elif’in Azat’la evlenmesini kabul edemez ve gidip torununu Şadoğulları konağından geri almak istiyor. Elif’i bu kararından döndürmek için onların ailesine neler yaptığını anlatıyor. Ancak Elif’i kararından döndüremiyor. Elif’in düğününün yandığı yerde olacağını öğrenen Azize, gidip orayı ateşe veriyor. Azize, torunlarını ateşe verdiğinden haberi yoktur.

Hercai Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

Azize Torunlarını Ateşe Verdiğinden Haberi Yok!

Hercai dizisinin 29. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Elif, iki aile arasındaki bu bitmez tükenmek bilmeyen düşmanlığın bitmesi için Azat’la gizlice evleniyor. Azat, nikahlı karasını alıp evine götürüyor. Nasuh ağa, Azat’ın Aslanbeylerden intikamını aldığı için mutlu oluyor hatta onlara, tüm Mandin’in olacağı bir düğün yapmak istiyor.

HERCAİ 28. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azize, torununu Aslanbeylere gelin olarak vermek istemiyor ve onu almak için Şadoğulları konağına gidiyor. Elif’e onların ailesine amcasına ve yengesine neler yaptığını anlatıyor. Miran, onun anlattıklarını duymak dahi istemiyor. Ancak onun bu anlattıklarına kimse inanmıyor.

Elif, babaannesine restini çekiyor ve ona iki aile arasındaki düşmanlığın son bulması için kararından dönmeyeceğini söylüyor. Azize, oradan gidiyor ancak torununu onlara yar etmeyeceğini söylüyor. Azat’ın annesi bu kavga bitmeyecekse Elif’in evine geri dönmesini istiyor. Azat, Elif’in kararının ne olacağını bilmediği için onu alıp çiftlik evine götürüyor.

Reyyan’ı arayıp Elif’le konuşmasını istiyor. Miran Reyyan’ı, yalnız bırakmıyor o da onunla çiftlik evine gidiyor. Elif Reyyan’a, Azat’ı çok sevdiğini söylüyor. Miran’la Azat birbirlerine girince Reyyan, kapının kolunu kırıp bu konu açıklığa kavuşana kadar kimsenin oradan gitmeyeceğini söylüyor.

Azize, yandığı yerde Nasuh ağanın düğün yapacağını öğrenince orayı ateşe veriyor. Reyyan, Miran, Azat ve Elif’in olduğu ev yanmaya başlıyor. Reyyan kapıyı kırdığı için kimse dışarı çıkamıyor. Dumandan Reyyan’la Elif yere yığılıyor. Evin içinde kimin olduğunu bilmeyen Azize, yanan eve bakarak intikamını aldığı için mutlu oluyor.

Hercai 28. Bölüm Fragmanı Yayında! Azize’nin Elif’i Şadoğullarına Vermeye Niyeti Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler