Ana SayfaDizilerHercai 28. Bölüm Fragmanı Yayında! Azize'nin Elif'i Şadoğullarına Vermeye Niyeti Yok!

İlgili Postlar

Hercai 28. Bölüm Fragmanı Yayında! Azize’nin Elif’i Şadoğullarına Vermeye Niyeti Yok!

Atv ekranlarının fenomen dizilerinden Hercai 28. yeni bölümüyle 17 Ocak Cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Miran, anneannesini konağa getirir. Şükran’ı konakta istemeyen Azize, ona karalamaya başlar ve Dihşah’ın bile annesinden utandığını onun sürekli para istemesinden bıktığını söyler. Miran, babaannesinin söyledikleri karşısında kafası karışsa da itibar etmez. Reyyan ile Miran artık kendilerine yeni bir başlangıç yapmaya karar verir. Azat ile Elif’in gizlice evlenmesi konakta bomba etkisi yaratır. Dizinin yeni bölümünde; Azize’nin Elif’i Şadoğullarına vermeye niyeti yok.

Azize’nin Elif’i Şadoğullarına Vermeye Niyeti Yok!

Hercai 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Elif’in Azat’la gizlice evlendiğini duyan Azize çıldırıyor. Elif, babaannesine mutlu olmasına engel olmamasını, artık bu davanın bitmesini istediğini söylüyor. Miran’da bu durum karşısında deliye dönüyor. Onu Reyyan bile sakinleştiremiyor. Nasuh ağa Azat’ın Elif’le evlenmesinden memnun oluyor. Hatta Aslanbeyler’den intikamını aldığı için Azat’ı tebrik ediyor. Azat, intikam için Elif’le evlenmediğini söylese de iki aile birbirine giriyor. Gönül Miran’a Elif ile Azat’ın arasını Reyyan’ın yaptığını söylüyor. Azize, Şardoğlu konağını ateşe verdiriyor.

İşte Hercai 28. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1214190088621641729

HERCAİ 27. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Şükran’ın konağa gelmesinden rahatsız olan Azize, onu kızının da istemediğini ve onun Miran’ın velayetini almakla kızını tehdit edip süre para istediğini anlatır. Ancak buna kimse inanmaz. Miran’ın kafası karışır ama babaannesine inanmak istemez. Azize, iyice köşeye sıkışır ve yeni planlar düşünmeye başlar. Yapacaklarından Elif’in konaktan yurt dışına göndermeye karar verir.

Artık babaannesinin baskılarına dayanamayan Elif yurt dışına gitmeyi kabul etmek zorunda kalır. Reyyan’la Miran, artık gerçek karı koca hayatı yaşamaya başlayıp sabah aynı yatakta uyanmanın mutluluğunu yaşar. İkili çocuk hayali bile kurmaya başlar. Azat, konağa Elif’in elinden tutup girer. Onları gören Miran, öfkesinden deliye döner ve ona hangi sıfatla oraya geldiğini söyler.

Azat’da cebinden çıkardığı evlenme cüzdanını onlara gösterip, Elif’in artık onun resmi karısı olduğunu söyler. Tüm ev halkı duydukları karşısında şok olur. Azize, gözünden bile kıskandığı Elif’in Azat’la evlenmesi karşısında ne yapacak?

Hercai 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aslanbeyler Konağı Yine Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler