Ana SayfaDizilerHercai 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aslanbeyler Konağı Yine Karışıyor!

İlgili Postlar

Hercai 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aslanbeyler Konağı Yine Karışıyor!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai 27. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Miran, anneannesini konağa alıp geliyor. Azize, Dihşah’ın bile annesinden utandığını onun sürekli para istemesinden bıktığını söylüyor. Reyyan ile Miran artık kendilerine yeni bir başlangıç yapmaya karar veriyor ve onların yeni hayatlarında şüpheye yer kalmıyor. Azat ile Elif’in gizlice evleniyor. Aslanbeyler konağı yine karışıyor.

Cuma Dizileri 2019

Aslanbeyler Konağı Yine Karışıyor!

Hercai 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azize, Şükran’ı konağa almak istemiyor. Onun söylediği yalanlar karşısında  Gönül, Elif ve Sultan şaşkınlık yaşıyor. Gönül, babaannesinin karşısına geçip Miran’ın herkes kadar bu konakta hakkı olduğunu ve o istiyorsa anneannesinin konakta kalması gerektiğini söylüyor. Herkesi karşısına alan Azize bu karara karşı çıkamayıp kabul etmek zorunda kalıyor.

HERCAİ 27. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyyan, artık Miran’ın en büyük destekçisi oluyor ve onun geçmişin bilinmezliğinde savrulmasına izin vermiyor. Şükran’ın konağa gelmesinden rahatsız olan Azize, onu kızının da istemediğini ve onun Miran’ın velayetini almakla kızını tehdit edip süre para istediğini anlatır. Ancak buna kimse inanmaz. Miran’ın kafası karışır ama babaannesine inanmak istemiyor.

Azize, iyice köşeye sıkışır ve yeni planlar düşünmeye başlıyor. Yapacaklarından Elif’in konaktan yurt dışına göndermeye karar veriyor. Artık babaannesinin baskılarına dayanamayan Elif yurt dışına gitmeyi kabul etmek zorunda kalıyor. Reyyan’la Miran, artık gerçek karı koca hayatı yaşamaya başlayıp sabah aynı yatakta uyanmanın mutluluğunu yaşıyorlar. İkili çocuk hayali bile kurmaya başlıyor.

Azat, konağa Elif’in elinden tutup giriyor. Onları gören Miran, öfkesinden deliye döner ve ona hangi sıfatla oraya geldiğini söylüyor. Azat’da cebinden çıkardığı evlenme cüzdanını onlara gösterip, Elif’in artık onun resmi karısı olduğunu söylüyor. Tüm ev halkı duydukları karşısında şok oluyorlar. Azize, gözünden bile kıskandığı Elif’in Azat’la evlenmesi karşısında ne yapacak? Onları ayırmak için yeni planlar kurmaya başlayacak mı? Azat’la Elif’in evlenmesi, Reyyan ile Miran’ın evliliğini etkileyecek mi?

Hercai 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan Miran Aşkında Artık Şüpheye Yer Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler