Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şirin Bambaşka Biri Oluyor!

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şirin Bambaşka Biri Oluyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Ferhat ile Şirin 6. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hüsrev, Şehnaz’ı kaçıran Ferhat’ı kıskıvrak yakalıyor ve onun nerede olduğunu öğrenemeyince de silahını çekip vuruyor. Ferhat’ı yaralı bir şekilde yerde bulan Cemal onu alıp götürüyor. Hüsrev Banu’ya onları korumak için Ferhat’ı öldürdüğünü söylüyor. Ferhat’ın öldürüldüğünü zanneden Banu ile Şirin yıkılıyor. Şirin bambaşka biri oluyor.

Cuma Dizileri 2019

Şirin Bambaşka Biri Oluyor!

Ferhat ile Şirin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hüsrev, karanlık sokakta iki yerinden vurduğu Ferhat’ı orada öldüğünü düşünüyor. Cemal, Ferhat’ın hayatını kurtarıyor. Ağır yaralı olan Ferhat, gözlerini açıyor. Ferhat’ın öldürüldüğünü zanneden Banu, üzüntüden yataklara düşüyor. Şirin, ablasının yıllarca kendisini hasta olduğunu inandırdığını öğrendikten sonra Banu’dan intikam almak için harekete geçiyor.

FERHAT İLE ŞİRİN 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şirin, Yiğit’le buluşuyor ve onun kendisiyle neden evlenmek istediğini anladığını ama yinede onunla evleneceğini söylüyor. Yiğit, Şirin’deki değişikliğinin nedeninin Ferhat’ın ölmüş olmasından kaynaklanmış olacağını tahmin ediyor. Banu, üzüntüsünden yataklara düşüyor. Şirin ise şirkete gidip ablasının koltuğuna oturuyor ve Hüsrev’i yanına çağırıyor.

Ona, karışık bir iş teklif ediyor. Değerli mücevheri onun satın alıyor gibi görünmesini, gerekli parayı ona kendisinin vereceğini teklif ediyor. Cemal, Ferhat’a babasının başına gelenleri tek tek anlatıyor. Ona Ömer, Hüsrev ve Yılmaz’ın askerden arkadaş olduklarını, can ciğer arkadaş olan üçlünün hiç paraları olmadığı, babasının diğer iki arkadaşından daha cesaretli olduğunu ve kapalı çarşıda ne kadar kaçar altın mücevher varsa patlattıklarını anlatıyor.

Yılmaz Şehnaz’la evlenip Ferhat doğduktan sonra bu işleri son bir iş yaptıktan sonra bırakmaya karar verdiğini, ama o soygunda polis baskını olduğunu, babasının kimsenin adını vermeyip kendisini feda ettiğini, 30 yıl hapis yattığını ve bu süre içinde onu kimsenin hapishanede ziyaretine gelmediğini anlatıyor. Ferhat, Cemal’den öğrendiklerine çok şaşırıyor. Şehnaz’a saplantılı aşık Hüsrev, onun yokluğunda bunalıma giriyor. Onu bulmak için tüm adamlarını seferber ediyor ama izini bulamıyor.

Ferhat İle Şirin 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şirin Banu’dan İntikam Almaya Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler