Ana SayfaDizilerBabil 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Oğlunu Kurtarmak İçin Zamanla Yarışıyor!

İlgili Postlar

Babil 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Oğlunu Kurtarmak İçin Zamanla Yarışıyor!

Star Tv’nin iddialı dizisi Babil ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin ilk bölümünde; Üniversitede öğretim görevlisi olan İrfan, dekan olma hayalleri kurarken yakın arkadaşı tarafından iftiraya uğruyor ve işten kovuluyor. Mahkemeye verilen İrfan’ın bankadaki paralarına el konuluyor. Birde üzerinde oğlu Deniz’in hasta olduğunu öğrenince para bulmak için çalmadığı kapı kalmıyor. Tefeciden borç alan İrfan, çocukluk arkadaşı Egemen ile tehlikeli bir işe soyunuyor. Dizinin 2. bölüm fragmanında; Süleyman’ın her yerde aradığı İrfan oğlunu kurtarmak için zamanla yarışıyor.

Babil Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

İrfan Oğlunu Kurtarmak İçin Zamanla Yarışıyor!

Babil 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İrfan, Süleyman’ın oğlunun işlediği cinayetin kayıtlarını bulmak için işçi kılığında şirkete giriyor. Orada Ayşe onu tanıyor ve onun yalan söylediğini anlıyor. Eda, ablasından Deniz’in babasının Egemen olduğunu kimseye söylememesini istiyor. Deniz yine fenalaşıyor. Babasına ölünce ne olacağını sorunca İrfan, oğluna bir cevap veremiyor.

İşte Babil 2. bölüm 1. fragmanı….

BABİL 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İrfan, dekan olma hayalleri kurarken en yakın arkadaşı tarafından büyük bir iftiraya uğradığını anlıyor ve üniversite ile ilişiği kesiliyor. Bankadaki paralarına da el konulan İrfan iş aramaya başlıyor ancak tüm kapılar üzerine kapanıyor. Oğlunun beyninin tehlikeli bir yerinde kitle olduğunu ortaya çıkıyor. Ameliyat için yüklü para gerekmektedir.

İrfan’a kimse borç para vermiyor. Eda, eski sevgilisi İrfan’ın da çocukluk arkadaşı Egemen’in yanına gidip ondan yardım istiyor. Egemen İrfan’ı arayıp görüşüyor ve tefeci bir tanıdığı olduğunu ancak ondan borç para alabileceklerini söylüyor. Oğlunu kurtarmak için canını ortaya koyan İrfan, Süleyman’ın yanına gidip ondan faiziyle para alıyor.

İrfan, Süleyman’ı beklerken işe ve paraya ihtiyacı olan Ayşe ile tanışıyor. Çıkışta İrfan Ayşe,’ye işe ihtiyacı varsa Süleyman’la nasıl konuşması hakkında bilgi veriyor. Süleyman’ın sevgilisi İlay, İrfan’ın eski sevgilisidir ve Egemen’e kalacak yer konusunda yardım ediyor. İrfan, Süleyman’dan aldığı parayla oğlunu doktora götürüyor.

Ancak doktor ameliyatı yapamayacağını Amerika’da ancak yapılabileceğini söylüyor. Ameliyat içinde bir milyon liraya ihtiyaç vardır. Egemen’in aklına bir fikir geliyor ve birlikte Süleyman’ın yurt dışına gittiği gün onun dairelerini satışa çıkarıp bir kısmından kapora alıp ortadan kaybolmayı teklif ediyor.

İrfan kabul ediyor ve üç buçuk milyon para topluyorlar. Egemen, paraları alıp ortadan kaybolmayı planlıyor ancak son anda vazgeçip İrfan’ın yanına gidiyor. Egemen’in alacaklıları onu takip edip kıskıvrak yakalayıp ellerindeki parayı alıyor. İkili Süleyman’ın bulamayacağı bir yere saklanıyor. Ancak Süleyman’ın oğlu onların yerini buluyor.

Babil Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Babil 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler