Ana SayfaDizilerAfili Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem'in Kararı Şok Etkisi Yaratıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem’in Kararı Şok Etkisi Yaratıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk 29. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Rıza, Ayşe’yle Kerem’in görüşmesini istemez. Kerem’in bu durumda suçu olmadığını bilen Rıza, onu kabul eder ancak şartı ailesiyle ve şirketle ilişiğinin kesmesi olur. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe ile Kerem, boşanma kararı alıyor ve hakim karşısına çıkıyor. Kerem’in kararı şok etkisi yaratıyor.

Kerem’in Kararı Şok Etkisi Yaratıyor!

Afili Aşk 30. bölüm birinci ve ikinci fragmanları yayınlandı.  Kerem ile Ayşe aldıkları boşanma kararı herkesi şok ediyor. Aileler arasındaki gerginlik onların yollarını ayırmasına neden olurken, Muhsin bu durumun sebebi olmak istemiyor. İki aile arasındaki gerginlik yüzünden onların ayrılmasını istemeyen Muhsin bir plan yapıyor. Ayşe ise eşyalarını almak için eve geliyor. Muhsin, ikilinin konuşması için onları odaya kilitliyor. Boşanma kararı alan Kerem ile Ayşe, bu kararlarından vazgeçecek mi?

İşte Afili Aşk 30. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/_x7j5oThDC8

 

Afili Aşk  30. bölüm 2. fragmanında; Kerem ve Ayşe için karar zamanı geliyor ve ikili hakim karşısına çıkıyor. Alacakları bu karar çiftin bundan sonraki hayatlarını tamamen değiştirecek bir karar olacaktır. Şahit olarak Volkan, Gonca dinleniyor. Gonca, Ayşe ile Kerem’in aşklarının modern bir kül kedisi masalı olduğunu anlatıyor ve onların boşanmaması için ellerinden geleni  yapıyor. Ayşe, Kerem’den ayrılmaması için arkadaşlarının çabaları karşısında mutlu oluyor.

Hakim, Kerem’e Ayşe’den boşanmak isteyip istemediğini soruyor. Kerem ise boşanmakta kararlı olduğunu ve artık aşklarının bittiğini açıklıyor. Başta Ayşe, Kerem’in bu kararı karşısında şok oluyor. Sıra Ayşe’nin kararına geliyor. Ayşe’nin kararı ne olacak?

İşte Afili Aşk 30. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/yEMYO4pIOIk

AFİLİ AŞK 29. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Rıza, babasının Muhsin yüzünden öldüğünü zannediyor. Ayşe, evi terk edip baba evine dönüyor. Kerem, Ayşe’yi görebilmek için bohçacı kılığına bile giriyor. Kerem, Rıza ile görüşmek için kırk takla atıyor. Son çare nezarete düşüp onunda nezarete düşmesini sağlayıp kendisini ona anlatmak oluyor.

Volkan, Rıza’yı çileden çıkarmayı başarıyor. Rıza’da nezarete atılıyor.Kerem, kendisinin bir suçu olmadığını ona anlatıyor. Rıza ona hak veriyor ancak ailesi ve şirketle tüm ilişiğini kestikten sonra gelmesini istiyor.

 Afili Aşk 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Ayşe’yi Görebilmek İçin Her Yolu Deniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler