Ana SayfaDizilerKadın 79. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Bakış Açısını Değiştiriyor!

İlgili Postlar

Kadın 79. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Bakış Açısını Değiştiriyor!

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın 81. bölümüyle final yapacak. Dizi 79. yeni bölümüyle 21 ocak salı günü ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Satılmış, Şirin’in kendisine annesiyle babasının onu sevmediğini kendisine dilenci dediğini babasına anlatıyor. Ceyda’da Satılmış’a Şirin’in yaptıklarını öğrenip onu kıstırıyor. Bahar, Sarp’ı Şirin’in öldürdüğünü öğrenip sokağın ortasında Şirin’in canına okuyor. Bahar, artık bir kadın olduğunu hatırlayıp hayata bakış açısını değiştiriyor.

Bahar Bakış Açısını Değiştiriyor!

Kadın dizisinin 79. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bahar, şimdiye kadar hep anne olduğunu ve kadın olduğunu unuttuğunu fark ediyor. Onu tanıdığı ilk günden beri başı beladan kurtulmadığını söyleyen Arif, Bahar’a ömrünün sonuna kadar başının belası olmasını istediğini söylüyor. Artık Arif’le yeni bir başlangıç yapmaya hazır olan Bahar, onu öpüyor.

İşte Kadın 79. bölüm 2. fragmanı…

KADIN 78. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Tüm aile yeni yılı kutlamak için bir araya gelir. Herkes bir birine hediyeler verir. Ceyda, kendisine Raif’ten gelen hediyeyi açar ve şok olur. Raif, Ceyda’ya pırlanta bir yüzük hediye etmiştir. Bahar, Arif’in kendisine hediye ettiği eldivenler için ona teşekkür eder. Yukarıdan Şirin’in çığlıklarını duyan Arif, oraya gittiğinde Şirin’in hırsızla konuştuğunu duyar.

Şirin, karşısındaki kişiye daha yeni eniştesini öldürdüğünü söyler. Arif, o günden sonra kimseye bir söylemez ama içi içini yer. Emre’nin başı sürekli sorun yaratan oğlu Satılmış’la derttedir. Emre, okula giderken defter kalem almayan oğlunun neden böyle davrandığını anlamak için öğretmeniyle konuşmaya gider. Satılmış’ın sınıf birincisi olduğun öğrenen Emre şok olur.

Raif, Ceyda’ya aldığı yüzükten sonra, onun kendisini tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu için istemediğini düşünmeye başlar. Bu durum Ceyda’nın aklının ucundan dahi geçmez. Onun düşüncesi ise kendisi gibi pavyonlarda çalışmış bir kadının, Raif’in annesinin kabul etmemesi ve onu aşağılaması olur.

Arif, Şirin’le o gece hırsıza itiraf ettiği şeylerin gerçek olup olmadığını sorar. Şirin, söylediklerini inkar etmez. Hatta Arif’e  bunu ispat edemeyeceğini söyler. Arif ise telefonunu çıkarıp her şeyi kaydettiğini söyler.

Kadın 79. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar Sarp’ın Katilinin Kim Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler