Ana SayfaDizilerÇocuk 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akça Efe'nin Velayetini Alabilecek Mi?

İlgili Postlar

Çocuk 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akça Efe’nin Velayetini Alabilecek Mi?

Star Tv’nin sevilen dizisi Çocuk 17. yeni bölümüyle 21 ocak salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Rıza’nın dönmesiyle Asiye’yi kabus dolu günler bekler. Hasan’a babası hakkında tüm gerçekleri anlatmaya karar veren Asiye, Rıza’nın tehdidiyle susmak zorunda kalır. Öte yandan Efe, Ali Kemal’le Şule’nin konuşmalarını duyar ve evi terk eder. Bunu fırsat bilen Rıza, Efe’yi takip ettirip onu soğuk hava deposuna kapattırır. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hakim karşısına çıkan Akça, Efe’nin velayetini alabilecek mi?

Akça Efe’nin Velayetini Alabilecek Mi?

Çocuk dizisinin 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akça, Efe’nin velayeti için hakim karşısına geçiyor ve bir anne olarak çocuğunu yanında istediğini söylüyor. Hakimin kararı ne olacak? Efe, kilitli olduğu yerden kurtulabilecek mi?

İşte Çocuk 17. bölüm 1. fragmanı…

ÇOCUK 16. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan eve geliyor ve Rıza’yla tanışır. Rıza ona, babasının yakın arkadaşı olduğunu söyleyince aklı karışır. Hasan Rıza’ya ortada bir kadın ve iki adam varsa burnuna kötü kokular geldiğini söyler. Asiye, Rıza’dan korkusunda Ali’yi öldürenin Rıza olduğunu anlatamaz. Hasan, Efe’nin Akça’ya anne dediğini duyar. Akça’nın o evde kalmaya onu mecbur eden bir şey olduğunu anlar.

Ali Kemal ile Murat, yıllar önce kendilerini terk edip giden babalarını af etmez. Hatta bir an evvel geldiği yere dönmesini isterler. Akşam yemekte Asiye’nin babası Rıza’ya, Ali’yi gömüp gömmediğini sorar. Ali Kemal ve Murat, babalarının Hasan’ın babasını öldürdüğünü anlar. Efe’nin velayet davası görüleceği gün Asiye, Hasan’la görüşür ve ona bir adam öldürdüğünü ve cezasını çekmek için polise teslim olacağını söyler.

Hasan, suçu kendi üzerine alacağını, onun Efe’yi yalnız bırakmamasını söyler. Akça’nın polise teslim olacağını öğrenen Ali Kemal, arabayla onların önünü kesip, onun katil olmadığını onun adam öldürmediğini hepsinin kendi kumpası olduğunu itiraf eder. Hasan, bunları duyduktan sonra Ali Kemal’i yumruklar. O sırada Şule’den Efe’nin kaybolduğu haberi gelir. Efe, Şule ile Ali Kemal’in konuşmalarını duyduktan sonra evi terk eder. Rıza, Efe’yi takip ettirip onu annesinden kaçarken girdiği soğuk hava deposuna hapis ettirir.

Çocuk 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efe’ye Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler