Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sefir Sancar'la Gediz'i Tuzağa Düşürüyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sefir Sancar’la Gediz’i Tuzağa Düşürüyor!

Star Tv ekranlarının iddialı bir çıkış yapan dizisi Sefirin Kızı, büyük bir izleyici tarafından beğenilerek izlenmeyi başardı. 5. yeni bölümüyle ekranlara gelen dizinin yayınlanan son bölümünde; Gediz ile Sancar’ın kendisi yüzünden ortaklığı ve arkadaşlıklarını bitirmelerine gönlü razı gelmeyen Nare, onların barışmaları için elinden geleni yapıyor. Sefir,Sancar’la Gediz’i tuzağa düşürüyor.

Sefirin Kızı Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Sefir Sancar’la Gediz’i Tuzağa Düşürüyor!

Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gediz’in Nare’ye aşık olduğunu Sancar’a itiraf etmesinden sonra ikili iş ilişkilerini ve dostluklarını bitirmeye karar veriyor. Bu durum karşısında Nare, onları ayıran kadın olarak herkesin tepkisini alıyor. Sancar, Menekşe’nin odasında kalmıyor ve oda Nare’ye diş bileylemeye başlıyor. Hatta ondan kurtulmak için abisine altın veriyor.

SEFİRİN KIZI 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halise, Nare’yi ortadan kaldırmak için kolları sıvıyor. Menekşe, Sancar’ın kızıyla yatmaması için Melek’e elbiselerini kesmekle tehdit ediyor. Melek onun korkusundan babasıyla yatmak istemiyor. Sancar’da çıkıp yukarıdaki odada yatıyor. Melek, tüm elbiselerini toplayıp Menekşe’ye götürüyor ve onları kesebileceğini kendisinin babasıyla yatacağını söylüyor.

Nare, şirketle görüşen ve çalışmaktan vazgeçmek üzere olan Japon müşterilerle konuşup onları ikna etmeyi başarıyor. Ama Sancar’a müşterilerin Gediz’le onun Zeybek oynarken görmek istediklerini söylüyor. Hatta ona, Gediz’le barışmasını ve haftada üç kere kızını görmesine izin vermesi karşılığında kendisine ev tutmasını kabul edeceğini söylüyor.

Sancar Gediz’le Zeybek oynamak için bir araya geldiğinde onunla özel görüşmeler hariç görüşmek istemediğini söylüyor. Görevinden açığa alınan Sefir, Türkiye’ye geri dönüyor. Nare, Japon müşteriyle yanına gelen babasıyla görüşüyor. Müşteri gittikten sonra onun neden geldiğini neyin peşinde olduğunu soruyor. Babasının bir şeyler karıştırdığını anlayan Nare, onun odasına giriyor ve Sancar ile Gediz hakkında çirkin suçlamalar olan dosyayı görüyor.

Oraya polisin baskın yapacağını öğrenen Nare, yola çıkıyor ancak üç kişi tarafından kaçırılıp darp ediliyor. Adamların elinden kurtulmayı başaran Nare, perişan halde Sancar’la Gediz’e babasının onlara büyük bir iftira attığını ve polisler gelmeden oradan gitmeleri gerektiğini söylğdiği sırada polisler geliyor.

 Sefirin Kızı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’a Verdiği Sözü Tutamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler