Ana SayfaDizilerYasak Elma 66. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız'ın Korktuğu Başına Geliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 66. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Korktuğu Başına Geliyor!

Fox Tv ekranlarının entrikası bol dizisi Yasak Elma 65. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ender, Kaya ile tekrar birlikte olmak istiyor. İkili baş yemeğe bile çıkıyor. Leyla’nın Halit’e yakın davranmaları Zerrin’in gözünden kaçmıyor. Yıldız yanlışlıkla çıktığı hava durumu programından teklif alıyor ama kanalın sahibinin Nadir olduğunu öğrenince kabul etmiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Yıldız’ın korktuğu başına geliyor ve Halit ile Leyla sevgili oluyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yıldız’ın Korktuğu Başına Geliyor!

Yasak Elma 66. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şahika, Leyla’nın evine gittiğinde kaldığı evin Halit’in olduğunu ve ikilinin birlikte olduğunu öğreniyor. Yıldız ise Leyla’nın nerede kaldığını merak edip peşine Emir’i takıyor. Zerrin de Leyla’nın pahalı saat takındığı ve pahalı kıyafetler giyindiğini fark ediyor. Nadir ise, Halit’e Leyla’yla birlikte olduğunu bildiğini söylüyor.

İşte Yasak Elma 66. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 65. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız’ın Leyla’ya hazırladığı tuzak tutmuyor. Leyla, Şahika’dan aldığı taktiklerle Halit’e yaklaşıyor. Zerrin, şirkete gittiğinde Leyla’nın Halit’le aralarında bir şey olduğundan şüpheleniyor ama Yıldız’a söylemiyor. Ama Zehra’ya anlatıyor. Zehra Leyla’ya buluşup onun ağzını arıyor ama onun babasıyla aralarında bir şey olmadığını tahmin ediyor.

Zehra, Yıldız ile bir kanalın davetine gidiyor. Yıldız stüdyoları karıştırınca kendisini canlı yayında hava durumu sunarken buluyor. Kanalın telefonları kilitlenince Yıldız’a hava durumu sunması için teklif geliyor. Halit bu duruma karşı çıksa da Yıldız teklifi kabul ettiğini söylemek için kanala gidiyor.

Orada kanalın sahibiyle tanıştırılınca şok oluyor. Nadir’in kanalın sahibi olduğunu öğrenince teklifi kabul edemiyor. Lila ile Yiğit, anne ve babalarını buluşturup konuşturmak için bir yemek ayarlıyor. Halit’in konuşmalarından rahatsız olan Yiğit, fevri bir şekilde masayı terk ediyor. Hatta peşinden gelen Lila’yı otobanda tek başına bırakıp gidiyor.

Ender, iç çamaşırları alıp Kaya’yı baştan çıkarmayı planlıyor ancak Şahika’nın engeline takılıyor. Yıldız, Leyla’nın nerede kaldığını merak etmeye başlıyor. Onun nerede kaldığını bulması için Emir’den yardım istiyor.

 Yasak Elma 65. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Kaya Aşkı Yeniden Alevleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler