Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Tv 8 ekranlarının yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep Mehdi’yle evlenir ve evlendiği gece annesinin nasihadları karşısında şok olur. Mehdi, Zeynep’in  Faruk ile dudak dudağa çekilmiş fotoğrafını görür. Nermin ile iş birliği yapan Faruk, Zeynep’e düştüğü zor durumdan kurtarabileceğini söyler. Zeynep’in kararı ne olacak? Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm 2. fragmanı yayında.

Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Dizinin yeni fragmanında; Zeynep, düğün gecesi yaşanan onca şeyden sonra sandalyenin üzerinde gelinliğiyle uyuyakalır. Mehdi ise odaya girer ve onu kucağına alıp yatağına yatırır. Ertesi gün onları zorlu bir sınav daha beklemektedir. Faruk, Zeynep’ten vazgeçecek mi? İki kültür ve iki aile arasında kalan Zeynep ne yapacak?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm 2. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Mehdi’ye evlenme teklifini düşüneceğini söyler. Tam eve girecekken Mehdi’nin peşinden koşup bu teklifi kabul edemeyeceğini, iki ayrı evi ve iki ayrı hayatı olduğunu söyler. Mehdi, onun kararını olgunlukla karşılayıp ne zaman yardıma ihtiyacı olursa yanında olacağını söyler.

Zeynep, Faruk ile Mehdi’yi kendi içinde kıyaslar. Mehdi’nin  yanında daha rahat olduğunu anlar. Nermin, Zeynep’in gitmesine çok üzülür. Nermin annesini görmeye giden Zeynep, Ekrem babasıyla konuşur. Ekrem, ondan bir daha eve gelmemesini ister. Zeynep, Nermin annesini arar ancak Ekrem, arama kaydını ve ondan gelen mesajı siler.

Nermin, Saniye’ye gidip Zeynep karşılığında ona para teklif eder. Saniye ise kızının satılık olmadığını söyleyip paraları sobaya atıp yakar. Annesinin kendisiyle konuşmamasına dayanamayan Zeynep Mehdi’yle  evlenme teklifini kabul eder. Hemen, Zeynep’i isteyen aile ikiliye yüzüklerini takar.

Düğün hazırlıkları başlar ve Zeynep’in ailesi Mehdi’lerin evine taşınır. Bayram ile Saniye durumlarından gayet memnunken Zeynep, bu  duruma pek adapte olamaz. Nermin, Faruk’u arayıp Zeynep’in ondan neden kaçtığını anlatır. Faruk, Zeynep’in evlendiğini öğrenip onu evlenmekten vazgeçirmek için Mehdi’nin evine gider.

Ancak Zeynep’in nikahı kıyılmıştır. Mehdi, kapısının önüne gelen Faruk’un üzerine yürür ve onu yumruklar. Zeynep ise onun şiddet eğilimli biri olduğunu düşünüp onunla olamayacağını düşünmeye başlar.

Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep Bocalamaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler