Ana SayfaDizilerÇocuk 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! "Sen Çok İyi Bir Baba Olacaksın"!

İlgili Postlar

Çocuk 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! “Sen Çok İyi Bir Baba Olacaksın”!

Star Tv ekranlarının büyük bir izleyici tarafından beğenilerek izlenen dizisi Çocuk 17. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Akça, Efe’nin velayetini almak için hakim karşısına çıkar ve bir anne olarak çocuğunu yanında istediğini söyler. Akça, Efe’nin velayetini alabilecek mi? Dizinin yeni fragmanında; Hasan, Efe’ye babalık edemeyeceği için endişe duyar. Asiye ise oğluna “Sen çok iyi bir baba olacaksın” diyerek ona destek olur.

Çocuk Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

“Sen Çok İyi Bir Baba Olacaksın”!

Çocuk 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan, Ali Kemal ile kendisini kıyas ediyor. Onun annesi, babası, diploması vede oğluyla geçirdiği 6 yılı olduğunu istese de onun gibi bir baba olamayacağını söyler. Asiye oğluna, annelik ve babalığın doğuştan olmadığını sonradan öğrenildiğini söyleyip ona sarılır ve onun çok iyi bir baba olacağını söyler.

İşte Çocuk 17. bölüm 2. fragmanı….

ÇOCUK 16. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan eve gelir ve Rıza’yla tanışır. Rıza ona, babasının yakın arkadaşı olduğunu söyler. Hasan Rıza’ya, ortada bir kadın ve iki adam varsa burnuna kötü kokular geldiğini söyler. Asiye, Rıza’dan korkusunda Ali’yi öldürenin Rıza olduğunu anlatamaz. Hasan, Efe’nin Akça’ya anne dediğini duyar. Akça’nın o evde kalmaya onu mecbur eden bir şey olduğunu anlar.

Ali Kemal ile Murat, yıllar önce kendilerini terk edip giden babalarını af etmez. Akşam yemekte Asiye’nin babası Rıza’ya, Ali’yi gömüp gömmediğini sorunca, Ali Kemal ve Murat, babalarının Hasan’ın babası Ali’yi öldürdüğünü anlar. Efe’nin velayet davası görüleceği gün Asiye, Hasan’la görüşür ve ona bir adam öldürdüğünü cezasını çekmek için polise teslim olacağını söyler.

Hasan, suçu kendi üzerine alacağını, ondan Efe’yi yalnız bırakmamasını ister. Akça’nın polise teslim olacağını öğrenen Ali Kemal tutuşur ve arabayla onların önünü kesip, onun katil olmadığını onun adam öldürmediğini hepsinin kendi kumpası olduğunu itiraf eder. Hasan, bunları duyduktan sonra Ali Kemal’i yumruklamaya başlar. O sırada Şule’den Efe’nin kaybolduğu haberi gelir. Efe, Şule ile Ali Kemal’in konuşmalarını duyduktan sonra evi terk eder. Rıza, Efe’yi takip ettirip onu annesinden kaçarken girdiği soğuk hava deposuna hapis ettirir.

Çocuk 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akça Efe’nin Velayetini Alabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler