Ana SayfaDizilerZemheri 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ertan Firuze'nin Neyin Peşinde Olduğunu Anlıyor...

İlgili Postlar

Zemheri 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ertan Firuze’nin Neyin Peşinde Olduğunu Anlıyor Mu?

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Zemheri, 2. yeni bölümüyle 22 ocak çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayaz Firuze’ye, Ertan konusunda uyarır ve onun tahmin ettiğinden daha tehlikeli olduğunu söyler. Ancak Firuze, kendisine bir açıklama bile yapmadan ortadan kaybolan Ayaz’ın sözlerine itibar etmez. Zemheri dizisinin yeni fragmanında Ertan, Firuze’nin neyin peşinde olduğunu anlıyor mu?

Ertan Firuze’nin Neyin Peşinde Olduğunu Anlıyor Mu?

Zemheri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Firuze, Ayaz’ın Berrak’la nişanlı olduğunu öğreniyor. Ayaz, Firuze’nin neden Ertan’ın yanına yaklaştığını anlıyor. Firuze, babasının masumiyetini ispatlayacak görüntüleri alabilecek mi? Berrak, Ayaz’ın Firuze’ye aşık olduğunu öğrenecek mi?

İşte Zemheri 2. bölüm 2. fragmanı…

ZEMHERİ 1.BÖLÜM ÖZETİ!

Ayaz, annesi ve iki kardeşiyle kendilerine eziyet eden babalarından kaçıp izlerini kaybeder. Ayaz, tesadüfü bir şekilde Berrak’ın hayatını kurtarır. Berrak, Ayaz’a karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Ayaz, ona karşı  duyguları olmadığını kalbinde bir başkası olduğunu söyler. Bunun üzerine Berrak, intihara teşebbüs eder.

Ertan, Ayaz’ı bulup ona kardeşinin aşkına karşılık vermesi karşılığında ne isterse yapacağını söyler. Ayaz, Ertan’a kalbinin satılık olmadığını söyleyip onu ret eder. Ertan, Ayaz’ın babasına ulaşıp onların yerini bulmasını sağlar. Ayaz, eve geldiğinde babasının yerde cansız yattığını annesinin kız kardeşini korumak için onu öldürmek zorunda kaldığını öğrenir.

Annesinin hapislerde yatmasına razı olmayan Ayaz, suçu üzerine almak ister. Ancak ne oluyorsa Ertan onu kardeşiyle birlikte olmaya razı eder ve Ayaz ve ailesi ortadan kaybolur. Ayaz’a ulaşamayan Firuze her yerde onu arar. Bulamayınca da ona karşı hissettiği aşk öfkeye dönüşür.

Yaşar, kızına çalıştığı  şantiyede asansörün bozuk olduğunu  ve işçilerin hayatının tehlikede olduğunu anlatır. Firuze, bir dilekçe yazıp onu Ertan’a vermesini ister. Yaşar, dilekçeyi Ertan’a verir ancak Berrak’ın çatıda intihar etmek üzere olduğunu öğrenince unutur. Şantiyede kaza olur ve bir çok işçi hayatını kaybeder.

Yaşar’da ağır yaralanır. Ertan durumdan kurtulmak için yalancı şahitler bulup eline herhangi bir dilekçenin ulaşmadığını söyleyip tüm suçu Yaşar’ın üzerine atar. Yaşar tutuklanır ve Firuze babasının masum olduğunu ispatlamak için Ertan’ın şirketinde işe başlar. Ayaz’ın da Ertan’ın kız kardeşi Berrak’la nişanlı olduğunu öğrenir.

Zemheri 2 Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayaz Berrak’la Evlenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler