Ana SayfaDizilerRamo 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Artık Ramo'nun Yanında Değil Karşısında!

İlgili Postlar

Ramo 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Artık Ramo’nun Yanında Değil Karşısında!

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Ramo, ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Ramo 2. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Ramo’nun halası onu, Sibel konusunda uyarır ve ondan aşkı ile amacı arasında bir karar vermesini ister. Hasan, kardeşinin kendisinin önce ölemeyeceğini söyleyip evlerine konan bombayı alıp uzaklaştırır. Dizinin yeni fragmanında Sibel, tarafını seçiyor ve artık Ramo’nun yanında değil karşısında olmaya karar veriyor.

Ramo Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Sibel Artık Ramo’nun Yanında Değil Karşısında!

Ramo 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan, bombayı ailesinden uzaklaştırmaya çalışıyor ancak bomba patlıyor. Sibel Ramo’ya artık onunla dost olamayacağını söyleyip ona silahını çekiyor. Ancak Ramo Sibel’i hedef alan kurşunu görüp onun hayatını kurtarıyor. Zorlu bir işin içine Ramo’nun düşmanları çoğalıyor.

İşte Ramo 2. bölüm 2. fragmanı….

RAMO DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Gerçek bir karakterden diziye uyarlanan Ramo, Adana’ın önde gelenlerinden Cengiz’in sağ koludur. Onun her gizli ve illegal işlerini bilen Ramo, mahallede kendi çapında bir çete kurar. Sibel ile Ramo’nun aralarında arkadaşlıktan öte bir şeyler vardır. Ramo, her şeyi göze alıp Cengiz’in mallarına el koyar. Cengiz, sağ kolu olan Ramo’ya güvenip işi takip etmesini ister.

Cengiz’in oğlu Halef ise hiç Ramo’ya güvenmez hatta onu kıskanır. Cengiz’in küçük oğlu Neco, Ramo’nun can yoldaşı Boz’a kafayı takar. Onu gittiği mekana çağırıp rencide eder. Buna dayanamayan Boz, onu tuvalette yakalayıp döver. Bunu öğrenen Cengiz, Boz’u her yerde aratır. Ramo ile Sibel, İstanbul’a gidip kaybolan malların sahibiyle görüşür.

Sibel Ramo’yu kız arkadaşlarından kıskanır. Ramo, otelde iken bir telefon gelir ve malların sahibi tarafından kaçırılır. Adamların karşısında diz çöktürülen Ramo, istediklerini kabul eder. Cengiz, Boz’u bulup öldürmesi için Ramo’yu görevlendirir. Ramo, kardeşi bildiği Boz’un kafasına silahı dayar. Cengiz, adamları ve oğulları büyük bir zevkle Boz’un öldürülmesini izlemeye hazırlandıkları sırada Ramo, silahını onlara çevirir ve hepsini orada öldürür.

Ramo 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Sibel’in Aşkımı Yoksa Nefretimi Galip Gelecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler