Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güven Testinin Sonu...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güven Testinin Sonu Kötü Bitiyor!

Show Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kuzey, Yıldız’ın Çetin’e para kaptırdığını öğreniyor. Yıldız’ın kendisini ne kadar sevdiğini anlayan Kuzey, yine de onu testten geçiriyor. En son aşamaya geldiğinde Yıldız, Kuzey’in sakladığını yüzüğü almak isterken düşüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Güven testinin sonu kötü bitiyor ve Yıldız beyin kanaması geçiriyor.

Güven Testinin Sonu Kötü Bitiyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey Yıldız’ı yerde hareketsiz yatarken buluyor ve hastaneye kaldırıyor. Yıldız’ın ona aşkını ispat edeyim derken beyin kanaması geçirdiğini öğrenen Kuzey, o testi yaptığına çok pişman oluyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey Yıldız’ı, Çetin’le gördükten sonra bilmediği şeyler olduğunu anlıyor. Bu arada tüm parasını Çetin’e veren Yıldız, belgeleri almak için onu aradığında telefonuna ulaşamıyor. Mine ile Gökçe’nin fırında çalışma cezası devam ediyor. Sabah saat 4’de kalkıp işe gideceklerini öğrenen Gökçe ile Mine, Yıldız’a sığınır ancak Kuzey buna izin vermiyor.

Mahkemeye çıkan Osman ile Emin 2 yıl hapis cezası yiyor. Ancak, hakim sicillerinin temiz olması nedeniyle suçlarını erteliyor. Çetin Kuzey’e bir video gönderiyor ve orada Yıldız’ın onun Şule’den kurtulması için varını yoğunu satıp kendisine 1 milyon lira verdiğini ancak, Şule’nin o belgeleri almak için 2 milyon verdiğini söylüyor.

Kuzey, Çetin’e ulaşamaz ama Yıldız’ın arabasını ve mandırasını geri alıyor. Sıra Yıldız’ı affetmek için güven testinden geçirmeye geliyor. İkili yemeğe çıkıyor ve testin ikinci aşamasını orada açıklıyor. Kuzey, Nahide ile Yıldız’dan Sefer’in bıyıklarını kesmelerini istiyor. Sefer, bıyıklarını kaybettiğini görünce aynalara bakamıyor.

Testin 3. aşaması dayanıklılık testi oluyor. O testide geçen Yıldız, son aşamayı öğreniyor. Son aşamada Kuzey Yıldız’a bir not verip yıllar önce çıkardığı yüzüğü bulup parmağına takmasını istiyor. Yıldız, kilisedeki camda yüzüğü buluyor. Ama onu almaya çalışırken merdivenden yere düşüyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimdi Test Yapma Sırası Kuzey’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler