Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar'a Verdiği Sözü Tutamıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’a Verdiği Sözü Tutamıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Sefirin Kızı 5. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nare’yi hala seven Sancar, onu depreme benzetir. Sancar’ın annesi adam tutup, Nare’yi ortadan kaldırma planları yapar. Gediz Nare’den, kendisi dağılırken arkasını toplamasına yardım etmesini ister. Nare, Sancar’ın karşısına çıkıp ona bir teklifi olduğunu söyler. Sancar’la Nare el sıkışır. Onların yaptığı anlaşmayı ise Menekşe duyar. Dizinin yeni fragmanında Nare, Sancar’a verdiği sözü tutamıyor.

Nare Sancar’a Verdiği Sözü Tutamıyor!

Sefirin Kızı 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nare ile Sancar, bir anlaşma yapar. Sancar, ona mecburi toplantılar dışında Nare’nin karşısına çıkmamasını ister. Gediz’le Sancar, ortaklığına devam etme kararı alır. Ancak Nare, kendisini öldürmek isteyen adamlardan kurtulup soluğu Sancar’ın yanında alır.

İşte Sefirin kızı 5. bölüm 2. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar, zoraki Menekşe ile birlikte olur. Nare, kulübenin önündeki isimleri kazılı ağaca gidip yazıyı tırnaklarıyla siler. Sancar, Nare ile konuşmaya gittiğinde ağaçtan isimlerinin silindiğini görür. Ona, oralardan gitmesini, ona bir ev tutup bakacağını söyler. Sancar’ın bu teklifine Nare çok sinirlenir ve iş bulup çalışacağını, kızını da yanına alacağını söyler.

Melek, onların tartışmalarını duyar ve babasıyla eve döner. Akın, kumar zaafı olan Sefir’in tüm parasını kaybetmesini sağlar. Tüm parasını kaybeden Sefir’in milyonlarca liralık kumar oynadığı duyulur ve işine son verilir. Gediz. Nare’ye şirketlerinin birinde iş bulur. Ancak, Sancar bunu öğrenip onu işten attırır. Nare, iş aramak için nereye gitse kapılar yüzüne kapanır.

Gediz, Nare’nın başına neler geldiğini merak eder. Nare, onunda kendisine inanmayacağını söyleyince Gediz, anlatması için ısrar eder. Nare, Akın tarafından tecavüze uğradığını, kendisine babasının bile inanmadığını, ertesi gün Türkiye’ye gelip Sancar’la dini nikahla evlendiğini, aynı gece başına gelenleri Sancar’a anlattığını ama onun kendisine inanmadığını ve ondan sonra kendisini uçurumdan attığını anlatır.

Gediz, Nare’nin çektiği acılara inanıp ona Sancar’ı karşısına alma pahasına şirkette iş verir. Sancar Nare’yi, şirkette görünce Gediz’le kavgaya tutuşur. Kavga esnasında Gediz, Nare’ye aşık olduğunu ona itiraf eder.

Sefirin Kızı 5. Bölüm Ön İzleme Yayında! Nare Sancar’la Ne Anlaşması Yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler