Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vartolu İntikam Silahlarını Kuşanıyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vartolu İntikam Silahlarını Kuşanıyor!

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Çukur 3. sezon 17. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çağatay Selim’e, ailesinin kendisini ne kadar kızdırdığını anlamadığını söyler ve restini çeker. Erdenet, kendisinin ne kadar tehlikeli olduğunu onlara hatırlatır ve öldürücü hamlesini yapar. Yamaç, yerde hareketsiz yatan kişiyi görür. Ölen kişi Medet mi? Vartolu ise, Yamaç’a karşı intikam silahlarını kuşanıyor.

Vartolu İntikam Silahlarını Kuşanıyor!

Çukur 3. sezon 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Vartolu, kardeşinin babasının katili olduğunu öğrendikten sonra dünyası başına yıkılır. Silahını alan Vartolu Yamaç’ı öldürmeye hazırlanır. Bunu yapabilecek mi ama Selim’de korkunç gerçeği öğrenir. Yücel ise Mahsun’un karşısına çıkıp Yamaç’ın karısını, babasının canını aldığını şimdi sıranın onda olduğunu söyler.

İşte Çukur 3. sezon 17. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Çağatay’dan söz ister ve onun ne kadar büyük olduğu umurunda bile olmadığını ima ederek ona kafa tutar. Afgan’ın yanına giden Yamaç ona Çağatay’ın kim olduğunu sorar. O ise Çağatay’ın ailesinin aslında İstanbul’un gerçek sahipleri olduğunu anlatır. Yamaç, duydukları karşısında tepki vermez.

Çağatay, Efsun’un evine gidip ona Yamaç’la tanıştığını anlatır. Vartolu, Almanya’da her şeyini çaldırır. Tam ümidini yitirmişken babasının ölüm videosu kayıtlı olan flaş diski bulmayı başarır. Saadet’in de kendisine boşanma davası açtığını öğrenen Vartolu Türkiye’ye geri döner. Vartolu, Saadet’i alıp bir mekana götürür ve orada Cem Adriyan’dan ‘Kum gibi’ şarkısını isteyip sadece ondan o şarkıyı dinlemesini ister.

Cumali, Karaca’yı almak için Azer’in evine gider. Karaca amcasına, onunla gelmeyeceğini söyler. Cumali ise onun artık bir Koçovalı olamayacağını söyler. Karaca iki aile arasındaki davanın bitmesi için Azer’in yanında kalmaya devam eder. Selim, Yamaç ile Cumali’nin, Çağatay’ın karşısına çıkmalarını engellemek ister ancak kardeşleri onun sözünü dinlemez.

Çağatay Yamaç’tan müttefiki olmasını ister ve ona bir altın verir. Ancak Yamaç, Mahsun’un da yardımıyla Çağatay’ın mallarının bulunduğu tırları patlatır ve onun verdiği altını da oraya atar. Çağatay, olanları gördükten sonra yanında olan Yücel ile Mahsun’a, Yamaç hakkında söylediklerinin doğru olduğunu söyler.

Çukur 3. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Çağatay Ölümcül Hamlesini Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler