Ana SayfaDizilerHekimoğlu 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Yine Büyük Bir Risk Alıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Yine Büyük Bir Risk Alıyor!

Kanal D ekranlarının yeni gözde dizilerinden Hekimoğlu 4. yeni bölümüyle 21 ocak salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş Hekimoğlu’na muayeneye gelen bir hastanın ona hayran olması ortaya çıkar. Bu durum Hekimoğlu’nun Doktor Orhan’ın diline düşmesine neden olur. Orhan’nın, Dr İpek ile Ateş’in birbirlerine ne kadar benzedikleri gözünden kaçmaz. Hatta İpek’e dişi Hekimoğlu olduğunu söyler. Şizofreni tanısı konulan hasta Hekimoğlu’nun dikkatini çeker. Hekimoğlu yine büyük bir risk alıyor.

Hekimoğlu Yine Büyük Bir Risk Alıyor!

Hekimoğlu dizisinin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hekimoğlu ilk etapta şizofreni hastası olduğunu zannedilen hastaya odaklanır. Şizofreni zannedilen hastanın beyninde tümör olduğu anlaşılır. Hekimoğlu, riskli olan bu ameliyatı yapmaya karar verir. Ancak bu ameliyat Dr. İpek’ten gizli yapılması gerekir ve tüm sorumluluğu Ateş Hekimoğlu üstlenir.

İşte Hekimoğlu 4. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/eJ_45A_yS20

HEKİMOĞLU 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanede iki kadın aynı zamanlarda doğum yapar. İki bebeğinde kusma ve yüksek ateş şikayetleri olduğunu duyan Hekimoğlu salgın hastalık olabileceğini düşünür. Durumu öğrenen İpek Hekimoğlu’nun bu kanısına pek aldırış etmez ancak bebeklerin durumunun kötüye gittiğini öğrenince bebeklerin nereden virüs kaptığını öğrenmek için tüm hastaneden kültür aldırır.

İki bebek annelerinden ayrılıp antibiyotik tedavisine başlatılır. Ancak antibiyotik bebeklerde böbrek yetmezliğine neden olur. Hekimoğlu iki bebeği birden kaybetmemek için ikisine ayrı ayrı antibiyotik uygulatır. Ama bebeklerin durumu gittikçe kötüleşir. Hangi virüsün bebekleri bu hale getirdiğini anlamak için Hekimoğlu ve asistanları birlikte milyonlarca virüsü eleyerek 8 seçeneğe indirip bebeklerden alabilecekleri en fazla kanı alıp çalışmalara başlar.

Anne ve babasının kendisine emanet ettiği kardeşiyle hastaneye gelen genç, Hekimoğlu’n dan yardım ister. Hekimoğlu çocuğun burnuna kaçan oyuncakları çıkarır. Her gün bir oyuncak çıkaran Hekimoğlu çocuğun burnuna kaçırdığı oyuncağı çıkarmak için diğer oyuncakları burnuna soktuğunu anlar. Zeynep’in bebeklere karşı aşırı hassasiyeti Dr Orhan’ın gözünden kaçmaz. Hekimoğlu’na bu durumu anlatır.

Zeynep’le konuşan Hekimoğlu onun bebekleri annelerinin kucağına verme fikrinin isabetli olduğunu söyleyip, ona geçmişte bebeğini mi kaybettiğini sorar. Bu soru karşısında Zeynep, cevap vermez ve onun çok acımasız olduğunu söyleyip gözyaşlarını tutamaz.

Hekimoğlu 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu’nun Hayranları Orhan’ın Gözünden Kaçmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler