Ana SayfaDizilerKadın 80. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Enver Şirin'i Polise İhbar Ediyor!

İlgili Postlar

Kadın 80. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Enver Şirin’i Polise İhbar Ediyor!

Kadın dizisinin final yapmasına son iki bölüm kaldı. Dizi 80. yeni bölümüyle 28 ocak salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nisan ile Doruk, Satılmış’ın Arif’in çok iyi bir insan olduğunu onun babası olmasını istediğini duyar. Doruk ise ona Arif’in kendi babası olacağını söyler. Arif, Doruk’un söylediklerini duyar. Öte yandan Raif, Ceyda’ya evlenme teklif edebilmek için ayağa kalkmaya çalışır. Ceyda koşup, onu kaldırmaya çalıştığında Raif, ona evlenme teklif eder. Dizinin yeni bölüm fragmanında Enver, Şirin’i polise ihbar ediyor.

Salı Dizileri 2020

Enver Şirin’i Polise İhbar Ediyor!

Kadın dizisinin 80. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Enver Şirin’le oturup konuşuyor. Ona Sarp’ı gerçekten öldürüp öldürmediğini soruyor. Şirin öldürdüğünü itiraf edince Enver kızına neden bunu yaptığını soruyor. O ise gayet rahat Bahar’ın mutlu olmaması için bunu yaptığını söylüyor. Enver, kızını polise ihbar ediyor ve polisler gelip Şirin’i Sarp’ı öldürmek suçundan tutukluyor.

İşte Kadın dizisi 80. bölüm 2. fragmanı…

KADIN DİZİSİ 79. BÖLÜM ÖZETİ!

Arif, Şirin’in Sarp’ı öldürdüğünü itiraf ettiği anların ses kaydını alır. Ama kimseye bir şey söyleyemez. Şirin ise kötülük yapmaya devam eder. Önce Emre ile Ceyda’nın yeni bulduğu oğullarını ufaktan rencide etmekle başlar. Onun kafeye geldiği anlarda annesiyle babasının onu sevmediğini söyleyip ona dilenci olduğunu söyler.

Satılmış, babasına Şirin’in kendisine söylediklerini anlatır. Ceyda, oğluna Şirin’in söylediklerini duyar ve bir de ona tokat attığını duyunca deliye döner. Şirin’in eve çıkmasını bekler ve onun saçını başını yolar. Arif, herkesi toplayıp Şirin’in yaptıklarını anlatır. Eve hırsız girdiğinde onun hırsıza, yeni eniştesini öldürdüğünü söylediğini anlatır.

Enver bey, artık kızının bir tedavi görmesi gerektiğine karar verir. Bahar, Sarp’ın eceliyle ölmediğini duyunca deliye döner. Şirin’i görüğü yerde ondan bütün hıncını alır. Artık her şeyi geride bırakması gerektiğini anlayan Bahar, şimdiye kadar sadece anne olduğunu kadın olduğunu unuttuğunu anlar.Kendisinin artık bir hayatı olabileceğini ve mutlu olacağını anlayan Bahar, yıllarca hiç bakmadığı aynaya bakıp kendisine makyaj yapar.

 Kadın 80. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Raif’ten Ceyda’ya Evlenme Teklifi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler