Ana SayfaDizilerKadın 80. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Raif'ten Ceyda'ya Evlenme Teklifi Geliyor!

İlgili Postlar

Kadın 80. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Raif’ten Ceyda’ya Evlenme Teklifi Geliyor!

Fox Tv ekranlarının üç sezondur ekranlara kilitleyen dizisi Kadın 79. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Bahar, Şirin’in Sarp’ı öldürdüğünü öğreniyor. Artık onun yaptıklarına dayanamayan Bahar onu yol ortasında yakalayıp, saçını başını yoluyor. Ceyda Raif’in yılbaşı günü gönderdiği yüzükten sonra ne yapacağını bilemiyor. Ama Raif’ten Ceyda’ya evlenme teklifi geliyor.

 Salı Dizileri 2020

Raif’ten Ceyda’ya Evlenme Teklifi Geliyor!

Kadın dizisinin 80. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nisan ile Doruk, Satılmış’ın Arif’in çok iyi bir insan olduğunu onun babası olmasını istediğini duyunca Doruk, onun sözüne itiraz ediyor ve Arif’in kendi babası olacağını söylüyor. Arif, Doruk’un söylediklerini duyunca çok mutlu oluyor. Öte yandan Raif, Ceyda’ya evlenme teklif edebilmek için ayağa kalkmaya çalışıyor. Ceyda koşup, onu kaldırmaya çalıştığında Raif, bu kadar diz çökmesinin yeterli olup olmayacağını söyleyip evlenmek teklifini ona tekrar yapıyor. Ceyda ise gözyaşları içerisinde ne cevap vereceğini bilemiyor.

İşte Kadın 80. bölüm 1. fragmanı….

KADIN DİZİSİ 79. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arif, Şirin’in Sarp’ı öldürdüğünü itiraf ettiği anların ses kaydını alıyor. Ama kimseye bir şey söyleyemiyor. Şirin ise kötülük yapmaya devam ediyor. Önce Emre ile Ceyda’nın yeni bulduğu oğullarını ufaktan rencide etmekle başlıyor. Onun kafeye geldiği anlarda annesiyle babasının onu sevmediğini söyleyip ona dilenci olduğunu söylüyor.

Satılmış, babasına Şirin’in kendisine söylediklerini anlatıyor. Ceyda, oğluna Şirin’in söylediklerini duyuyor ve bir de ona tokat attığını duyunca deliye dönüyor. Şirin’in eve çıkmasını bekliyor ve onun saçını başını yoluyor. Arif, herkesi toplayıp Şirin’in yaptıklarını anlaıyor. Eve hırsız girdiğinde onun hırsıza, yeni eniştesini öldürdüğünü söylediğini anlatıyor.

Enver bey, artık kızının bir tedavi görmesi gerektiğine karar veriyor. Bahar, Sarp’ın eceliyle ölmediğini duyunca deliye dönüyor. Şirin’i görüğü yerde ondan bütün hıncını alıyor. Artık her şeyi geride bırakması gerektiğini anlayan Bahar, şimdiye kadar sadece anne olduğunu kadın olduğunu unuttuğunu anlıyor.Kendisinin artık bir hayatı olabileceğini ve mutlu olacağını anlayan Bahar, yıllarca hiç bakmadığı aynaya bakıp kendisine makyaj yapıyor.

 Kadın 79. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Bakış Açısını Değiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler