Ana SayfaDizilerZemheri 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayaz Firuze'nin Babasının Masum Olduğunu İtiraf Edecek...

İlgili Postlar

Zemheri 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayaz Firuze’nin Babasının Masum Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

Show Tv’nin yeni iddialı dizilerinden Zemheri 2. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Firuze, babasının şirkete gittiğini kanıtlayabilmesi için Ertan’ın şirketinde işe başlıyor. Türlü zorlukları aşıp o günün görüntülerini almayı başarıyor. Ancak görüntülerde babasının geldiği dakikaların görüntüleri silinmiştir. Dizinin yeni bölüm fragmanında Firuze, babasının suçlandığı dilekçede Ayaz’ın imzasını görüyor ve onunla yüzleşmeye gidiyor. Ayaz Firuze’nin babasının masum olduğunu itiraf edecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Ayaz Firuze’nin Babasının Masum Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

Zemheri 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Firuze, babasının suçlandığı dilekçeyi okuyor ve orada Ayaz’ın da imzasını görüyor. Ayaz’la yüzleşen Firuze, bu yaptığının hesabını soruyor. Yaşar Pınar’ın onun babası olduğunu bilmediğini söyleyen Ayaz, ona gidip her şeyi itiraf edeceğini söylüyor. Artık Ayaz’a güveni kalmayan Firuze şimdi ne yapacak?

İşte Zemheri 3. bölüm 1. fragmanı….

ZEMHERİ 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Firuze, Ertan’ın evine görüşmeye gittiğinde Berrak ile Ayaz’ın nişanlı olduğunu öğreniyor ve dünyası başına yıkılıyor. Artık tek amacı olan Firuze bir şekilde şirketten babasının asansör kazası öncesi Ertan’a dilekçe götürdüğünü ispatlaması gerekiyor. Bu arada Faruk, şantiyede çalışanların ailelerine şikayetçi olmamaları için Ertan tarafından verilen paraları alıp ortadan kayboluyor.

Aliye, oğlunu bulmak için pavyona gidip onun birlikte olduğu kadını arıyor. Kadın ise Faruk uyurken tüm parasını alıp ortadan kayboluyor. Aliye, oğluna yaptıkları için o kadar sinirlenir ki onu affetmeye niyeti yoktur. Ancak dövülüp kapının önüne atılınca anne yüreği dayanamaz oğlunu yanına gidiyor.

Firuze, şirkette güvenliklerin olmadığı bir sırada içeri girerek o günün görüntüleri alıyor. Hapishaneye giden Firuze, babasına onu kurtaracak görüntüleri ele geçirdiğinin müjdesini veriyor. Ertan’ın adamları daha iyileşmemiş olan Yaşar’a içeride iş vererek işkence ediyorlar. Yaşar hapiste yaşadığı zorlukları kızına üzülmesin diye anlatamaz ve ona içeride rahat olduğunu söylüyor.

Firuze, avukatı bulup görüntüleri izlerler ancak babasının şirkete girdiği anların görüntüleri silinmiştir. Avukat Firuze’ye o sırada orada olan güvenlikleri bulup konuşmasını istiyor. Firuze, görüntülerde Ertan’ın Ayaz’la konuştuğunu görüyor. Şirkete bir daha dönmek istemeyen Firuze, şimdi ne yapacak?

Zemheri 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ertan Firuze’nin Neyin Peşinde Olduğunu Anlıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler