Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir'i Bu Kadar Öfkelendiren...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir’i Bu Kadar Öfkelendiren Şey Ne?

Atv ekranlarının izleyicileri ekranlara kilitleyen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fekeli ile Yılmaz, telaşla hastaneye koşar ancak Kerem Ali’yi yerinde bulamazlar. Züleyha ise oğlunu bulamamanın üzüntüsünü yaşar. Dizinin yeni fragmanında; Arabasını uçuruma süren Demir’i bu kadar öfkelendiren şey ne?

 Perşembe Dizileri 2020

Demir’i Bu Kadar Öfkelendiren Şey Ne?

Bir Zamanlar Çukurova 52. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan halasına, Yılmaz’ın gözüne baka baka hala Züleyha’yı sevdiğini gördüğünü ve artık buna dayanacak gücü kalmadığını söyler. Behiye ise Hünkar’ın karşısına çıkıp ona sakladığı büyük bir sırrını bildiğinin imasında bulunur. Demir, arabasını uçuruma doğru sürer. Kendi canını hiçe sayacak kadar Demir neye sinirlendi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 52. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1219952949293723648

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha’nın doğum yapmakta olduğunu öğrenen Demir hastaneye gittiğinde orada Yılmaz’ı görünce onun karısını beklediğini zannedip onun üzerine yürür. Demir’in sağlıklı bir kızı olur ve Züleyha ona Leyla ismini verir. Müjgan’ın psikolojisi iyice bozulur. Hatta Züleyha’nın bebeğinin öleceğine sevineceğini bile düşünmeye başlar. Şermin yüzünden ihaleyi kaybettiğini öğrenen Demir, onun kendisine yalancı şahitlik ettiğini ispatlayan dilekçesini savcı hanıma verir.

Naciye, her gün bir bahaneyle dışarı çıkan Hatip’i takip eder ve kadınlarla alem yaptığını görür. Orada olan adamların karılarını bulup mekanı basar. Şermin, Sabahattin ile tekrar barışmak ister. Onun savcı hanımla evlenmek üzere olduğunu öğrendiğinde sinirden deliye döner. Demir, kızının doğumuyla herkese altın ve para dağıtır. Yeni bebeğin doğmasıyla Saniye, anne olamamanın üzüntüsünü yaşar.

Hünkar, yeni doğan torunu için evde mevlit okutur. O kargaşada Adnan ahıra girer. Haminne ise eline mum alıp ahırda altınlarını arar. Ancak mum devrilince yangın çıkar. Yangının çıktığını gören herkes ahırın önüne koşar. Üzüm Adnan’ın, ahırda olduğunu söyleyince  Züleyha, kendisini alevlerin içine atar. Adnan ise hiç bir şeyden habersiz alevlerin içinde kalır. Müjgan, ağlayarak Yılmaz’ı arayınca Yılmaz, bebeğine bir şey olduğunu düşünüp telaşlanır.

Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Adnan’ı Kaçırıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler