Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi'nin Kararına Ne Cevap...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’nin Kararına Ne Cevap Verecek?

Tv 8 ekranlarının yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 3. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Uygar’ı düğün gecesi kapıda gören Mehdi onun üzerine yürüyor. Daha sonra annesiyle babası da gelince şaşırıp kalıyor. Sakine, durumu kurtarmak için Faruk’un Zeynep’in üvey abisi olduğu yalanını söylüyor. Mehdi ve ailesi özür dilemek için Nermin’lerin evine gidiyor. Ancak Mehdi Faruk’la Zeynep’in dudak dudağa çekilmiş fotoğrafını görüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Mehdi Zeynep’ten boşanmaya karar veriyor. Zeynep Mehdi’nin kararına ne cevap verecek?

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Mehdi’nin Kararına Ne Cevap Verecek?

Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Mehdi, Faruk’la Zeynep’in dudak dudağa çekilmiş fotoğrafını görünce onun üvey abisi olmadığını ve kendisinin kandırıldığını anlıyor. Zeynep, Mehdi’nin ailesine, Faruk’un nişanlısı olduğunu itiraf ediyor. Mehdi, Zeynep’in bir gün başını alıp gitmesinden korktuğu için onunla boşanmaya karar veriyor ve boşanma dilekçesini Zeynep’in eline veriyor. Mehdi’nin annesi oğlunun Zeynep’den ayrılmasını istemiyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm 1. fragmanı…

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Düğün gecesi Mehdi’nin husumeti olan kişiyle kavga etmesiyle Zeynep onun şiddete eğilimli biri olduğunu düşünmeye başlıyor. Mehdi Zeynep’e kendisinin böyle biri olduğunu eğer evlendiğine pişman olduysa gidebileceğini söyleyip kapıyı gösteriyor. Zeynep kapıyı açtığında karşısında Faruk’u görüyor.

Faruk’un kim olduğunu bilmeyen Mehdi, Zeynep’i kolundan tutup çekiyor ve Faruk’u yumruklayıp yere seriyor. O sırada Nermin ile Ekrem’de oraya geliyor. Zeynep’in anne ve baba diye seslenmesinden sonra Mehdi afallıyor. Sakine durumu kurtarmak için Faruk’un Zeynep’in üvey abisi olduğu yalanını ortaya atıyor.

Mehdi bu durum karşısında çok mahcup oluyor ve ailesiyle birlikte özür dilemek için onların evine gitmeye karar veriyor. Sakine, onlar gitmeden önce Nermin’in yanına gidip onlara Faruk’un Zeynep’in üvey abisi olduğunu söylemeleri istiyor. Hatta yalvarıyor. Ekrem, bu durumu kabul etmiyor. Aile gidip Zeynep’in manevi anne ve babasından özür diliyor.

Mehdi tuvalete gitmek için kalkıyor ve orada kapısı açık olan Zeynep’in odasını görüp içeri giriyor. İçerideki fotoğraflar gözüne takılıyor ve onlara bakarken Zeynep içeri giriyor. Mehdi’nin elindeki fotoğraflar yerlere düşüyor. Mehdi, yere düşen fotoğraflarda Faruk ile Zeynep’in dudak dudağa çekilmiş fotoğrafını görüyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler