Ana SayfaDizilerRamo 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İki Aile Kız Alıp Kız Verirse...

İlgili Postlar

Ramo 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İki Aile Kız Alıp Kız Verirse Barış Sağlanacak!

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Ramo 3. yeni bölümüyle 28 ocak salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo’nun abisiyle Boz malların olduğu yere gittiklerinde yerde bir ip bulur. Onun boğularak öldürüldüğünü zannederler. Ancak, Ramo Sibel’in dedesinin karşısına çıkarılır. Ramo’nun halası Yavuz’u bulup ona silah çeker. Dizinin yeni bölümünde; Cihangir bey barış ister ve karar verilir. İki aile kız alıp kız verirse barış sağlanacak.

Salı Dizileri 2020

İki Aile Kız Alıp Kız Verirse Barış Sağlanacak!

Ramo 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ramo amcasına, artık savaşın bittiğini ve barış istediklerini söylüyor. Meseleyi ise eski usul çözmek istediklerini kız alıp kız vereceklerini söylüyor. Ramo Sibel’le evlenecek. Fatoş ise Neco ile evlenecek. Bu durumu duyan Sibel Ramo ile, Fatoş’da Neco ile evlenmeyi kabul etmez. Boz ise yaşamasının bir anlamı olmadığını söyleyip kendisini trenin altına atmaya çalışıyor.

İşte Ramo 3. bölüm 2. fragmanı….

RAMO 2. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo Cengiz beyi öldürdükten sonra parmağından onun yüzüğünü alır. Neco’yu ise alıp eve getirir. Sibel ve ailesi, babasıyla birlikte Neco’nun da öldüğünü düşünerek her yerde onun cesedini arar. Daha fazla dayanamayan Sibel, Ramo’nun mahallesine gelip ona silah çeker. Tam onu vuracakken Ramo, Neco’nun yaşadığını söyler.

Sibel, duyduklarına inanamaz ve bayılır. Ramo, Sibel’i Neco’nun yanına götürür. Sibel ise annesini görüntülü arayıp kardeşinin yaşadığını ve Ramo’nun evinde olduğunu söyler. Sibel’in annesi çocuklarının Ramo’nun evinde olduğunu duyunca telaşlanır. Çünkü Halep’e oraya bomba koydurmasını istemiştir.

Evde bomba olduğunu söyleyen Sibel herkesi uyarır. Hasan bombayı alıp oradan uzaklaştırır. Bomba patlar ve Ramo abisinin öldüğünü düşünmeye başlar ama Hasan sapasağlam karşılarına çıkar. Ramo Sibel’e yıllar önce babasının Cengiz tarafından nasıl öldürüldüğünü ona anlatır. Arabanın bagajındaki Neco’yu çıkarıp Sibel’e teslim eder.

Yavuz, olanları duyup Adana’ya gelir ve Ramo’yu arayıp ondan mallarını ister. Ramo mallarını vereceğini söyler ancak Yavuz mahalleye gelip onu alıp, kendisini malların olduğu yere götürmesini ister. Ramo, Yavuz’u ve adamalarını malları sakladığı depoya götürür. Ancak büyük bir tuzağa düştüğünü anlar. Yavuz’un adamları Ramo’un boynuna ipi geçirip onu boğmaya çalışır.

Ramo 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Düştüğü Tuzaktan Nasıl Kurtulacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler