Ana SayfaDizilerRamo 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Düştüğü Tuzaktan Nasıl Kurtulacak?

İlgili Postlar

Ramo 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Düştüğü Tuzaktan Nasıl Kurtulacak?

Show Tv’nin yeni dizisi Ramo reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Dizi dün akşam 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sibel, babasının ve kardeşi Neco’nun intikamını almak için Ramo’nun karşısına çıkıp ona silahını çekiyor. Ancak Neco’nun yaşadığını öğrenince işler değişiyor. Yavuz Ramo’dan mallarını istiyor. Ramo malları sakladığı yere Yavuz’u götürüyor ancak büyük bir tuzağa düştüğünü anlıyor. Ramo düştüğü tuzaktan nasıl kurtulacak?

Ramo Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Ramo Düştüğü Tuzaktan Nasıl Kurtulacak?

Ramo dizisinin 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ramo’nun abisi ve Boz malların olduğu yere gittiklerinde yerde bir ip buluyor. Onun boğularak öldürüldüğünü zannediyorlar. Ancak, Ramo Sibel’in dedesinin karşısına çıkarılıyor. Ramo’nun halası Yavuz’u bulup ona silah çekiyor ve ona Ramo’nun nerede olduğunu soruyor. Cihangir beyin ise barış istediği öğreniliyor.

İşte Ramo 3. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ramo Cengiz beyi öldürdükten sonra parmağından onun yüzüğünü alıyor. Neco’yu ise alıp eve getiriyor. Sibel ve ailesi babasıyla birlikte Neco’nun da öldüğünü düşünerek her yerde onun cesedini arıyor. Daha fazla dayanamayan Sibel, Ramo’nun mahallesine gelip ona silah çekiyor. Tam onu vuracakken Ramo, Neco’nun yaşadığını söylüyor.

Sibel, duyduklarına inanamıyor ve orada bayılıyor. Ramo, Sibel’i Neco’nun yanına götürüyor. Sibel ise annesini görüntülü arayıp kardeşinin yaşadığını ve Ramo’nun evinde olduğunu söylüyor. Sibel’in annesi çocuklarının Ramo’nun evinde olduğunu duyunca telaşlanıyor. Çünkü Halep’e oraya bomba koydurmasını istemiştir.

Evde bomba olduğunu söyleyen Sibel herkesi uyarıyor. Hasan bombayı alıp oradan uzaklaştırıyor. Bomba patlıyor ve Ramo abisinin öldüğünü düşünmeye başlıyor ama Hasan sapasağlam karşılarına çıkıyor. Ramo Sibel’e yıllar önce babasının Cengiz tarafından nasıl öldürüldüğünü ona anlatıyor. Arabanın bagajındaki Neco’yu çıkarıp Sibel’e teslim ediyor.

Yavuz, olanları duyup Adana’ya geliyor ve Ramo’yu arayıp ondan mallarını istiyor. Ramo mallarını vereceğini söylüyor ancak Yavuz mahalleye gelip onu alıp, kendisini malların olduğu yere götürmesini istiyor. Ramo, Yavuz’u ve adamalarını malları sakladığı depoya götürüyor. Ancak büyük bir tuzağa düştüğünü anlıyor. Yavuz’un adamları Ramo’un boynuna ipi geçirip onu boğmaya çalışıyor.

Ramo 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Artık Ramo’nun Yanında Değil Karşısında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler