Ana SayfaDizilerHekimoğlu 5. Bölüm Fragmanı Yayında! Hekimoğlu İstediği Hastayı Mehmet Ali'ye Kaptırıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 5. Bölüm Fragmanı Yayında! Hekimoğlu İstediği Hastayı Mehmet Ali’ye Kaptırıyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Hekimoğlu 4. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hekimoğulu’nun Şizofren tanısıyla gelen hasta dikkatini çekiyor. Bu hastayla birlikte Emre geçmişiyle yüzleşiyor. Zeynep ise Hekimoğlu’na büyük bir itirafta bulunuyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hekimoğlu istediği hastayı Mehmet Ali’ye kaptırıyor ve ikili arasında büyük bir çekişme başlıyor.

Hekimoğlu İstediği Hastayı Mehmet Ali’ye Kaptırıyor!

Hekimoğlu 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hekimoğlu polikliniğe saçma nedenlerle gelen hastalardan bıktığı için hastalara ters davranıyor. İpek ile Hekimoğlu arasında büyük bir iddia başlıyor. İpek onun hastaya dokunmadan koyacağı teşhis için ona 50 lira vermeyi teklif ediyor. Hekimoğlu istediği bir hastayı alamıyor. Çünkü hasta Hekimoğlu’nu değil Mehmet Ali’nin kendisine bakmasını istiyor.

İşte Hekimoğlu 5. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/-aQNxWszjUo

HEKİMOĞLU 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye 38 yaşında şizofreni bir hasta geliyor. Oğlu tarafından büyük bir fedakarlıkla bakılan genç kadına sakinleşmesi için az miktarda alkol verdiğini duyan doktor hastanın alkolik olabileceğini söylerken Hekimoğlu duyuyor ve hastayı alıyor. Hekimoğlu hastayla dakikalarca konuşuyor.

Hekimoğlu, Mehmet Ali ile Emre’ye kadının evine gidip araştırma yapmalarını istiyor. Emre ile Mehmet Ali evde içki şişesi bulamıyor. Dolapta kutular dolusu pizza buluyorlar. Hekimoğlu tek bir ürünle beslenen kadının K vitamini eksikliği olduğunu anlıyor. Kadına K vitamini yükleniyor.

Emre, bu hastayla birlikte geçmişini hatırlıyor. Bunu fark eden Hekimoğlu, Emre’yle konuşuyor. Emre, annesinin alkolik olduğunu ve kendisine zarar vermemek için onu bir odaya kilitlediğini anlatıyor. Zeynep ise Hekimoğlu’na geçmişiyle ilgili büyük sırrını anlatıyor. Kendisinin çocuk kaybetmediğini ama yirmi yaşında evlendiğini 6 ay sonra kocasını kanserden kaybettiğini anlatıyor.

Hekimoğlu onun, evlenmeden önce kocasının öleceğini bildiğini anlıyor. Şizofreni olduğu zannedilen kadının aslında şizofreni olmadığını Hekimoğlu anlıyor. Çeşitli testlerden geçen kadının hastalığının akraba evliliklerinde çoğunlukla görülen bir hastalığı olduğu ortaya çıkıyor.

Kadının vücudunda biriken fazla demir alınıyor ve kadın eski sağlığına kavuşuyor. İpek, Hekimoğlu’na süpriz bir doğum günü ayarlıyor. Herkes restoranda onu beklerken ondan bir not geliyor. Notta ise ‘Ben Kazandım’ yazıyor.

Hekimoğlu 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Yine Büyük Bir Risk Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler