Ana SayfaDizilerÇocuk 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Kemal Efe'yi Hasan'a Teslim Ediyor!

İlgili Postlar

Çocuk 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Kemal Efe’yi Hasan’a Teslim Ediyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Çocuk 17. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Efe, saklandığı soğuk hava deposundan kurtarılır. Efe’nin velayet davası günü gelir. Hasan, Akça’yı son anda mahkemeye yetiştirmeyi başarıyor. Hakim’in kararı ile Akça Efe’nin velayetini alıyor. Ali Kemal Efe’yi Hasan’a teslim ediyor.

Çocuk Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Ali Kemal Efe’yi Hasan’a Teslim Ediyor!

Çocuk 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Efe, soğuk hava deposunda donmak üzereyken kurtarılıyor. Hasan, marketin kamera kayıtlarından oğlunu kimin oraya kapattığını tespit ediyor ve peşine düşüyor. Hatice, Zeynep’e zengin bir koca buluyor. Ancak adam büyük bir kalpazan çıkıyor.

ÇOCUK 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rıza, Efe’yi öldürmek için tuttuğu adama ortadan kaybolmasını istiyor. Ancak adam yüzünü kameralara göstermediğini söyleyip bir yere gitmiyor. Hasan, kameralardan adamı görüp onu tanıyor ve adamın peşine düşüyor. Öte yandan paragöz Zeynep’le Hatice paralı bir adam buluyor. Hatice zengin olma hayaliyle Zeynep’le adamı evlendirmeye çalışıyor.

Adam bir çanta dolusu para bırakıyor. Hatice içinden bir miktar parayı alıyor. Akça, Efe’nin velayeti için mahkemeye hazırlanıyor. Hatice, kızına elbise bakmaya gidiyor. Mağazada çantasından bin dolar çıkartarak paraları bozdurması için Akça’ya veriyor. Akça, paraları bozdurmak için gittiği bankada kalpazanlıkla suçlanarak tutuklanıyor.

Bunu duyan Hasan, Akça’yı kurtarmak için zamanla yarışıyor. Çünkü Efe’nin velayet davasının görülmesine çok az bir zaman kalmıştır. Akça’nın masum olduğunu anlaşılıyor ve serbest kalıyor. Hasan onu mahkemeye yetiştirmek için bir motosiklet buluyor ve mahkemeye yolda olduklarını bildiriyor.

Ali Kemal’in avukatı Akça’nın mahkemeye bile geç kaldığını iyi bir anne olamayacağını söylese de Hakim onların gelmelerini bekliyor. Akça’nın duygusal konuşması karşısında Hakim Efe’nin velayetini Akça’ya veriyor. Ali Kemal, Efe’ye veda ediyor ve onu Hasan’a teslim ediyor. Hasan Ali Kemal’e büyük bir itirafta bulunuyor.

Aslında onu çok kıskandığını, onun çok iyi bir baba olduğunu ve bu sözleri kendisinden bir daha da duyamayacağını söylüyor. Hasan ile Akça, Efe’yi arabaya bindirerek götürüyor.

Çocuk 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! “Sen Çok İyi Bir Baba Olacaksın”!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler