Ana SayfaDizilerBabil 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan'ın Para Bulmak İçin Süresi Azalıyor!

İlgili Postlar

Babil 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan’ın Para Bulmak İçin Süresi Azalıyor!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Babil 2. yeni bölümüyle 24 ocak cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İrfan, Süleyman’ın oğlunun işlediği cinayetin kayıtlarını bulmak için işçi kılığında şirkete girer. Orada Ayşe onu tanır ve onun yalan söylediğini anlar. Eda, ablasından Deniz’in babasının Egemen olduğunu kimseye söylememesini ister. Deniz yine fenalaşarak hastaneye kaldırılır. Babasına ölünce ne olacağını sorunca İrfan, oğluna bir cevap veremez. İrfan’ın ise para bulmak için süresi azalıyor.

Babil Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

İrfan’ın Para Bulmak İçin Süresi Azalıyor!

Babil 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Süleyman İrfan’a süre verip o süre içerisinde 20 milyon lirasını getirmesini istiyor. Ayşe, şirkette İrfan’ı tanıyor ve onu ispiyon etmiyor. Egen ise İlay ile evlenmek istiyor. İrfan’ı hala unutamayan İlay ona ne cevap verecek? İrfan’ın aklına para bulmak için yeni bir fikir geliyor.

İşte Babil 2. bölüm 2. fragmanı….

BABİL 1. BÖLÜM ÖZETİ!

İrfan, dekan olma hayalleri kurarken en yakın arkadaşı tarafından büyük bir iftiraya uğradığını anlar ve üniversite ile ilişiği kesilir. Bankadaki paralarına da el konulan İrfan iş aramaya başlar ancak tüm kapılar üzerine kapanır. Oğlunun beyninin tehlikeli bir yerinde kitle olduğunu ortaya çıkar. Ameliyat için yüklü para gerekir.

İrfan’a kimse borç para vermez. Eda, eski sevgilisi İrfan’ın da çocukluk arkadaşı Egemen’in yanına gidip ondan yardım ister. Egemen İrfan’ı arayıp görüşür ve tefeci bir tanıdığı olduğunu ancak ondan borç para alabileceklerini söyler. Oğlunu kurtarmak için canını ortaya koyan İrfan, Süleyman’ın yanına gidip ondan faiziyle para alır.

İrfan, Süleyman’ı beklerken işe ve paraya ihtiyacı olan Ayşe ile tanışır. Çıkışta İrfan Ayşe,’ye işe ihtiyacı varsa Süleyman’la nasıl konuşması hakkında bilgi verir. Süleyman’ın sevgilisi İlay, İrfan’ın eski sevgilisidir ve Egemen’e kalacak yer konusunda yardım eder. İrfan, Süleyman’dan aldığı parayla oğlunu doktora götürür.

Ancak doktor ameliyatı yapamayacağını Amerika’da ancak yapılabileceğini söyler. Ameliyat içinde bir milyon liraya ihtiyaç vardır. Egemen’in aklına bir fikir gelir ve birlikte Süleyman’ın yurt dışına gittiği gün onun dairelerini satışa çıkarıp bir kısmından kapora alıp ortadan kaybolmayı teklif eder.

İrfan kabul eder ve üç buçuk milyon para toplarlar. Egemen, paraları alıp ortadan kaybolmayı planlar ancak son anda vazgeçip İrfan’ın yanına gider. Egemen’in alacaklıları onu takip edip kıskıvrak yakalayıp ellerindeki parayı alır. İkili Süleyman’ın bulamayacağı bir yere saklar. Ancak Süleyman’ın oğlu onların yerini bulur.

Babil 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Oğlunu Kurtarmak İçin Zamanla Yarışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler