Ana SayfaDizilerBabil 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! İrfan İlay'ın Yardım İsteğini Geri Çeviriyor!

İlgili Postlar

Babil 3. Bölüm Ön İzleme Yayında! İrfan İlay’ın Yardım İsteğini Geri Çeviriyor!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Babil 2. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İlay, polisi arayarak Süleyman’ı cinayet işlemek suçundan ihbar ediyor. Polisin gelmesini fırsat bilen İrfan ile Egemen, oradan kaçmayı başarıyor. İrfan, şirkete girip cinayet gününün görüntülerini almayı başarıyor. İrfan, saadet zinciri kurup kısa zamanda Süleyman’a olan borcunu kapatmak ve çocuğunu ameliyat ettirmek için kolları sıvıyor. Dizinin yeni bölün fragmanında İrfan, İlay’ın yardım isteğini geri çeviriyor.

Cuma Dizileri 2020

İrfan İlay’ın Yardım İsteğini Geri Çeviriyor!

Babil 3. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Babil madenciliğin hisselerini sadece İlay almak istiyor. İrfan’la yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelen İlay, ona bir çanta dolusu para verip onu kabul etmesini istiyor. Ancak İrfan, İlay’a çok ağır konuşuyor. Ona Süleyman’ın metresi olduğunu ve onun parasını kendisinin kabul etmeyeceğini söylüyor. Onun ağır sözleri karşısında bozulan İlay İrfan’a, öyle bir adamın metresinin parasına ihtiyacı olduğunu söylüyor. İrfan İlay’ı bir daha görmek istemediğini söyleyip orayı terk ediyor.

İşte Babil 3. bölüm ön izleme…..

BABİL 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Süleyman, İrfan ile Egemen’in üzerine çimento döküp ateş etmeye başlıyor. O sırada polisler geliyor ve ikili oradan kaçmayı başarıyor. Egemen Süleyman’ı polislere ihbar edenin İlay olduğunu öğreniyor. İlay, Süleyman’ın oğlunun güvenliği öldürdüğünü gözleriyle gördüğünü Egemen’e anlatıyor. O da durumu İrfan’a anlatıyor.

İrfan, tek kurtuluşları olan güvenlik kayıtlarını almak için işçi kılığında şirkete giriyor. O sırada Süleyman’ın eşi oğluna daire bakmak için şirkete geliyor. Beğendiği daireyi Süleyman’ın metresine verdiğini öğreniyor. İkili arasında çıkan kavgayı fırsat bilen İrfan, güvenlik kameralarının olduğu odayı giriyor ve güvenliği etkisiz hale getirip görüntüleri alıyor.

Süleyman İrfan’ın evine adamlarını gönderiyor. Bunu öğrenen İrfan, Süleyman’ın karşısına çıkıp oğlunun işlediği cinayetin görüntülerini ona verip ondan ailesini rahat bırakmasını istiyor. Süleyman İrfan’a 20 milyonu getirmesi için süre veriyor. İrfan Egemen’le buluşup tek çarelerinin saadet zinciri kurmak olduğunu söylüyor ve ona aklındaki planı anlatıyor.

Babil madencilik hisselerini satmak için çok para kazanmak isteyen insanları Egemen bir araya getirmeyi başarıyor. Oraya Süleyman’da davet ediliyor. İrfan, tanıtımını yapıyor ve salondan hisse almak isteyen kimse çıkmıyor. Son anda İlay, hisse almak istediğini açıklıyor.

Babil 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan’ın Para Bulmak İçin Süresi Azalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler