Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız'a Kuzey'le Görüşmeme...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’a Kuzey’le Görüşmeme Yasağı Geliyor!

Show Tv ekranlarının hem güldüren hem ağlatan dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey Yıldız’ı, elinde yüzükle yerde hareketsiz yatarken bulur ve hastaneye götürür. Yıldız’ın kendisine aşkını ispat etmeye çalışırken beyin kanaması geçirdiğini öğrenen Kuzey, o testi yaptığına çok pişman olur. Dizinin yeni fragmanında Yıldız’a, ailesi tarafından Kuzey’le görüşmeme yasağı geliyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız’a Kuzey’le Görüşmeme Yasağı Geliyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız eski sağlığına kavuşuyor ancak ailesi onun Kuzey’le bir daha görüşmesini istemiyor. Kuzey’de bu olaylardan sonra ömrünün sonuna kadar Yıldız’ın kölesi bile olmayı kabul ediyor. İkili gizli gizli görüşmeye başlıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşm 18. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey Yıldız’ı, Çetin’le gördükten sonra bilmediği şeyler olduğunu anlar. Bu arada tüm parasını Çetin’e veren Yıldız, belgeleri almak için onu aradığında telefonuna ulaşamaz. Mine ile Gökçe’nin fırında çalışma cezası devam eder. Sabah saat 4’de kalkıp işe gideceklerini öğrenen Gökçe ile Mine, Yıldız’a sığınır ancak Kuzey buna izin vermez.

Mahkemeye çıkan Osman ile Emin 2 yıl hapis cezası alır. Ancak, hakim sicillerinin temiz olması nedeniyle suçlarını erteler. Çetin Kuzey’e bir video gönderir ve orada Yıldız’ın onun Şule’den kurtulması için varını yoğunu satıp kendisine 1 milyon lira verdiğini ancak, Şule’nin o belgeleri almak için 2 milyon verdiğini dolayısıyla belgeleri Şule’ye verdiğini söylüyor.

Kuzey, Çetin’e ulaşamaz ama Yıldız’ın arabasını ve mandırasını geri alır. Sıra Yıldız’ı affetmek için güven testinden geçirmeye gelir. İkili yemeğe çıkar ve testin ikinci aşamasını orada açıklar. Kuzey, Nahide ile Yıldız’dan Sefer’in bıyıklarını kesmelerini ister. Sefer, bıyıklarını kaybettiğini görünce aynalara bakamaz.

Testin diğer aşaması dayanıklılık testi olur. O testide geçen Yıldız, son aşamayı öğrenir. Son aşamada Kuzey Yıldız’a bir not verip yıllar önce çıkardığı yüzüğü bulup parmağına takmasını istier. Yıldız, kilisedeki camda yüzüğü bulur. Ama onu almaya çalışırken merdivenden yere düşer.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güven Testinin Sonu Kötü Bitiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler