Ana SayfaDizilerZemheri 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ertan Ayaz'ın Elini Kolunu Bağlıyor!

İlgili Postlar

Zemheri 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ertan Ayaz’ın Elini Kolunu Bağlıyor!

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Zemheri 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Firuze, Ayaz’ın babasının davasında imzası olduğunu görünce onunla hesaplaşıyor. Ayaz, o kişinin babası olduğunu bilmediğini söylüyor ve gidip o ifadesini geri alacağı için Firuze’ye söz veriyor. Firuze, babasının davasının görüleceği gün ifade vermesi için Ayaz’ı bekliyor. Ancak Ertan, Ayaz’ın yapmak istediğini anlıyor ve onu ailesiyle tehdit ediyor. Ertan Ayaz’ın elini kolunu bağlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ertan Ayaz’ın Elini Kolunu Bağlıyor!

Zemheri 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayaz’ın sözünü tutmayıp mahkemeye gelmemesiyle Yaşar, tekrar hapse atılıyor. Firuze, babasını kurtaramadığı için büyük üzüntüye giriyor. Ertan Ayaz’ı iyice sıkıştırıyor ve ona babasının öldüğü anların görüntülerini ona izletiyor. O görüntüler Ertan’ın elindeyken hiçbir şey yapamayan Ayaz, şuursuzca arabasına biniyor ve arabasının kontrolünü kaybediyor. Ayaz’a ne olacak?

İşte Zemheri 4. bölüm 1. fragmanı….

ZEMHERİ 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Firuze’nin tüm emekleri boşa gidiyor. Ayaz’ın babasının davasında ifadesini gördükten sonra şok oluyor. Firuze’nin babasının hapiste olmasına neden olduğu için Ayaz büyük bir vicdan azabı yaşamaya başlıyor. Babasının masum olduğunu ispatlamaktan başka amacı olmayan Firuze, şirkete geri dönmenin yollarını arıyor.

Bunun kolay olamayacağını bilen Firuze, Ertan’la görüşüp ondan tekrar şirkette iş istiyor. Bu arada Ertan, Firuze’nin kim olduğu hakkında araştırma yaptırmaya başlıyor. Aliye, oğlunun paralarını kaptırmasının üstüne bir de ev sahibinin evden çıkartacağını söylemesiyle ne yapacağını bilemiyor.

Ev sahibi Faruk’a kız kardeşi Elvan’la evlenmek karşılığında ona evin tapusunu vereceğini söylüyor. Öte yandan Berrak, Ayaz ile evlilik hazırlıklarına devam ediyor ve iki aileyi bir araya getirmek için bir yemek organize ediyor. Ayaz, zoraki yemeğe annesiyle katılıyor. Öte yandan Firuze işe girebilmek için Ertan’a ses kayıt cihazını aldığını itiraf ediyor. Ertan ise neden böyle bir şey yapığını sorunca Firuze, onu merak ettiği için böyle bir şey yaptığını söylüyor.

Ertan, Firuze’nin kendisinden etkilendiğini düşünüp onu alıp eve getiriyor. Evde Ertan’ın yanında Firuze’ye gören Ayaz, kıskançlıktan deliye dönüyor. Diğer yandan da onun Ertan’ın ne kadar tehlikeli bir insan olduğunu bilmediği için üzülüyor. Ayaz, Furuze ile yüzleşiyor ve ona babasını kurtarmak için söz veriyor.

Firuze, mahkeme gününde Ayaz’ı bekliyor ancak o gelmiyor. Ertan, Ayaz’ın kardeşini terk edeceğini öğrenip onu elindeki görüntülerle tehdit ediyor. Ayaz, çaresizlik içerisinde Firuze’ye verdiği sözü yerine getiremiyor. Firuze ise bir kez daha Ayaz tarafından hayal kırıklığına uğratılıyor.

Zemheri 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Firuze Amacı Uğruna Ertan’la Sevgili Mi Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler