Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep'in Kararı Ne Olacak?

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep’in Kararı Ne Olacak?

Tv 8 ekranlarının yeni iddialı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sakine’nin yalanı Zeynep’i zor durumda bırakıyor. Mehdi ve ailesi Nermin’lerin evinde yemek bile yemeden kalkıp gidiyor. Zeynep’i affedemeyen Mehdi, eve gelmiyor. Üstüne bir de Faruk’un Zeynep’e Londra bileti aldığını duyunca boşanma protokolü hazırlayıp imzalıyor. Zeynep’in kararı ne olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep’in Kararı Ne Olacak?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi, ailesine bir açıklama yapmadan evi terk ediyor. Sakine, olanları Mehdi’nin öğrendiğini duyduktan sonra Zeynep’in bu konuyu bir daha açmasını istemiyor. Ama Zeynep, Mehdi’nin ailesine Faruk’un abisi değil nişanlısı olduğunu söyleyip onlardan özür diliyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeliha, Zeynep’e evlerinde yalanın olmadığını ve ona bir daha yalan söylememesi konusunda uyarıyor. Zeynep’le Mehdi’nin arasının bozulmasıyla Sakine tutuşmaya başlıyor. Mehdi’nin yanına giden Zeynep ondan bir kez daha özür diliyor. Ertesi gün Zeynep, okula gitmeden önce yine Mehdi’nin yanına uğruyor. O çıktıktan sonra Mehdi, Kibrit’den ona harçlık gönderiyor.

O sırada Faruk arabasıyla geçerken Zeynep’i otobüs beklerken görüyor. Zeynep’in peşinden otobüse binen Faruk, ona pasaportunu verip akşam uçağıyla Londra’ya gitmeyi teklif ediyor, Kibrit, konuşmaları duyuyor ve gidip Mehdi’ye anlatıyor. Mehdi, Zeynep’in gideceğini düşünerek avukata gidip bir boşanma protokolü hazırlatıyor. Zeynep, doğruca Nermin annesine gidip ona neden Faruk’a pasaportunu verdiğini soruyor.

Nermin, bir kez daha Zeynep’le konuşup yaptığı yanlıştan dönmesini istiyor. Mehdi, yanına uğrayan Zeynep’e boşanma protokolünü veriyor ve onun ne yapacağını beklemeye başlıyor. Eve gelen Zeynep, evden Mehdi’nin yanına gideceğini söyleyip çıkıyor. Önce ona imzaladığı boşanma protokolünü veriyor. Sonra hava alanına Faruk’un yanına gidiyor.

O sırada Mehdi’nin dükkanına Sosyal Hizmetlerden görevliler geliyor ve küçük yaşta çocukları onun yanından alıp götürüyorlar. Mehdi de küçük yaşta çocuk çalıştırmaktan tutuklanıyor ve dükkanı mühürleniyor. Faruk, Zeynep’i karşısında görünce çok seviniyor. Ama Zeynep, onunla gidip gitmemekte kararsızdır.

Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Faruk’la Kaçacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler