Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Faruk'la Kaçacak Mı?

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Faruk’la Kaçacak Mı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi merakla beklenen 4. yeni bölümüyle 29 ocak çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde;  Mehdi, Faruk’la Zeynep’in dudak dudağa çekilmiş fotoğrafını görünce onun üvey abisi olmadığını ve kendisinin kandırıldığını anlar. Zeynep, Mehdi’nin ailesine, Faruk’un nişanlısı olduğunu itiraf eder. Mehdi, Zeynep’in bir gün başını alıp gitmesinden korktuğu için onunla boşanmaya karar verir. Dizinin yeni bölüm fragmanında Zeynep, Faruk’a Londra’ya kaçacak mı?

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Faruk’la Kaçacak Mı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Mehdi boşanma dilekçesini imzalayıp Zeynep’e veriyor. Zeynep ise ne yapacağını bilemiyor. Faruk Zeynep’e, yurt dışına gitmeyi teklif ediyor ve uçak biletini verip ondan bir karar vermesini istiyor. Mehdi, Zeynep’in Faruk ile buluştuğunu ve yurt dışına gitme planları yaptığını öğreniyor. Zeynep’in kararı ne olacak?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm 2. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Düğün gecesi Mehdi’nin husumeti olan kişiyle kavga etmesiyle Zeynep onun şiddete eğilimli biri olduğunu düşünmeye başlar. Mehdi Zeynep’e kendisinin böyle biri olduğunu eğer evlendiğine pişman olduysa gidebileceğini söyleyip kapıyı gösterir. Zeynep kapıyı açtığında karşısında Faruk’u görür.

Faruk’un kim olduğunu bilmeyen Mehdi, Zeynep’i kolundan tutup çeker ve Faruk’u yumruklayıp yere serer. O sırada Nermin ile Ekrem’de oraya gelir. Zeynep’in anne ve baba diye seslenmesinden sonra Mehdi afallar. Sakine durumu kurtarmak için Faruk’un Zeynep’in üvey abisi olduğu yalanını ortaya atar.

Mehdi bu durum karşısında çok mahcup olur ve ailesiyle birlikte özür dilemek için onların evine gitmeye karar verir. Sakine, onlar gitmeden önce Nermin’in yanına gidip onlara Faruk’un Zeynep’in üvey abisi olduğunu söylemeleri ister. Hatta yalvarır. Ekrem, bu durumu kabul etmez. Aile gidip Zeynep’in manevi anne ve babasından özür diler.

Mehdi tuvalete gitmek için kalkar ve orada kapısı açık olan Zeynep’in odasını görüp içeri girer. İçerideki fotoğraflar gözüne takılır ve onlara bakarken Zeynep içeri girer. Mehdi’nin elindeki fotoğraflar yerlere düşer. Mehdi, yere düşen fotoğraflarda Faruk ile Zeynep’in dudak dudağa çekilmiş fotoğrafını görür.

Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’nin Kararına Ne Cevap Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler