Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk Dizisinin Okuma Provası Yapıldı!

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk Dizisinin Okuma Provası Yapıldı!

Atv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Gel Dese Aşk, bomba gibi geliyor. Dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik paylaşıyor. Gel Dese Aşk dizisinin okuma provası yapıldı. Keyifli dakikalar yaşandığı okuma provasında, bu anları ölümsüzleştirmek için oyuncular bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Detaylar Haberimizde..

 Erkan Petekkaya kimdir?

Şebnem Bozoklu kimdir?

Gel Dese Aşk Dizisinin Okuma Provası Yapıldı!

Gel Dese Aşk dizisinin yapımcılığını Sinegraf şirketi üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Onbul ve Aslı Kahraman oturuyor. İzleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizi Atv ekranlarında yayınlanacağı duyurulduktan sonra hangi gün yayınlanacağı ise merak konusu oldu.

Gel Dese Aşk Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Başka Kimler Var?

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranan oyuncularından usta oyuncu Erkan Petekkaya 2020 yılına damga vuracak bir dizisi projesini kabul etti. Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in başrollerini paylaşacağı dizide Öykü Gürman, Ertan Saban, Altan Gördüm, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata ve Ayşe Defne Pirinçci gibi kendilerini ispatlamış değerli oyuncular da yer alıyor.

GEL DESE AŞK DİZİSİNİN KONUSU!

Usta oyuncu kadrosuyla çok konuşulacak dizi konusuyla da hayli iddialı görünüyor. Gel Dese Aşk dizisinin konusu; Görevleri ve istekleri arasında sıkışmış, mutsuzluklarını suskunluklarının arkasında büyüten insanların hikayesini anlatıyor. 20 yıllık evli olan bir çiftin, yaralandıkları yerden yaralayan ve kızgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan çiftin aşkı yeniden buluş hikayesini konu alıyor. 

Yayın tarihi ve günü henüz belli olmayan Gel Dese Aşk dizisi yakında Atv ekranlarında yerini alacak ve izleyicisiyle buluşacak. Dizinin büyük bir izleyici kitlesi tarafından büyük bir beğeniyle izleneceği şimdiden tahmin ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler